Povezane vesti

Kineska ekonomija prva među velikima koja se oporavila od koronavirusa

Politika 19.10.2020
PEKING – Kineska privreda, druga najveća privreda u svetu, ubrzala se u trećem tromesečju, potpomognuta oporavkom potrošnje početkom jeseni, a nakon šoka koji je prouzrokovao koronavirus, pokazali su danas zvanični podaci. Kineski BDP je od jula… »

Kina se uspešno ekonomski oporavlja od posledica krize

Politika 19.10.2020
PEKING – Kina se uspešno ekonomski oporavlja od posledica krize usled pandemije koronavirusa, dok se ekonomske aktivnosti u SAD i Evropi smanjuju. Ekonomska aktivnost Kine porasla je na 4,9 odsto u odnosu na prethodni kvartal kada je bila 3,2 odsto… »

Kina se uspešno ekonomski oporavlja od posledica krize (VIDEO)

Beta 19.10.2020
Kina se uspešno ekonomski oporavlja od posledica krize usled pandemije korona virusa, dok se ekonomske aktivnosti u SAD i Evropi smanjuju. Ekonomska aktivnost Kine porasla je na 4,9 odsto u odnosu na prethodni kvartal kada je bila 3,2 odsto, saopšteno… »

Uspešan oporavak Kine od posledica krize zbog pandemije koronavirusa

N1 Info 19.10.2020
Kina se uspešno ekonomski oporavlja od posledica krize usled pandemije koronavirusa, dok se ekonomske aktivnosti u SAD i Evropi smanjuju. Ekonomska aktivnost Kine porasla je na 4,9 odsto u odnosu na prethodni kvartal kada je bila 3,2 odsto, saopšteno je… »

Kina se uspešno ekonomski oporavlja od posledica krize

Novi magazin 19.10.2020
Kina se uspešno ekonomski oporavlja od posledica krize usled pandemije koronavirusa, dok se ekonomske aktivnosti u SAD i Evropi smanjuju. Ekonomska aktivnost Kine porasla je na 4,9 odsto u odnosu na prethodni kvartal kada je bila 3,2 odsto, saopšteno je… »

Kineska privreda prešla u pozitivnu teritoriju tokom trećeg kvartala

Nova ekonomija 19.10.2020
Ovogodišnji bruto domaći prozivod Kine tokom trećeg tromesečja veći je za 4,9 odsto u odnosu na period od avgust-septembar 2019. godine, saopštio je Nacionalni statistički biro Kine. To državno telo dodaje i da je poslednjim zabeleženim izmenama… »

Kina jedina privreda u svetu koja će zabeležiti rast

RTS 19.10.2020
Dok velika većina zemalja u svetu beleži privredni pad, kineski BDP od jula do septembra ove godine porastao je za 4,9 odsto u odnosu na isti period prošle godine, objavio je zavod za statistiku. Kako je procenio MMF, kineska privreda će jedina u… »

Kinesko gospodarstvo ubrzalo u trećem kvartalu, 'oporavak od pandemije'

Slobodna Evropa 19.10.2020
Kinesko gospodarstvo ubrzalo je u trećem tromjesečju, poduprto oporavkom potrošnje početkom jeseni nakon šoka koji je prouzročio korona virus, pokazali su u ponedjeljak službeni podaci vlasti. Aktivnosti u drugom gospodarstvu svijeta porasle su od… »

U svetu privrede u padu, kineski BDP porastao za 4,9 odsto

Dnevnik 19.10.2020
PEKING: Kineska privreda, druga najveća privreda u svetu, ubrzala se u trećem tromesečju, potpomognuta oporavkom potrošnje početkom jeseni, a nakon šoka koji je prouzrokovao korona virus, pokazali su danas zvanični podaci. Kineski BDP od jula do… »

Dok svetske ekonomije propadaju zbog korone, Kina se razvija

Nova 19.10.2020
Kineska ekonomija ubrzala je ekonomski rast u trećem kvartalu, podržana značajnim oporavkom potrošnje početkom jeseni nakon šoka izazvanog koronavirusom, pokazali su zvanični podaci u ponedeljak. Aktivnosti u drugoj najvećoj svetskoj ekonomiji… »

U svetu privreda u padu, kineski BDP porastao za 4,9 odsto

RTV 19.10.2020
PEKING - Kineska privreda, druga najveća privreda u svetu, ubrzala se u trećem tromesečju, potpomognuta oporavkom potrošnje početkom jeseni, a nakon šoka koji je prouzrokovao korona virus, pokazali su danas zvanični podaci. Kineski BDP od jula do… »

Kina se oporavlja

B92 19.10.2020
Peking -- Kineska privreda ubrzala je u trećem kvartalu, što je podržano primetnim oporavkom potrošnje početkom jeseni, nakon šoka koji je prouzrokovao koronavirus. Aktivnosti u drugoj najvećoj ekonomiji na svetu porasle su od jula do septembra 4,9… »

Vesti dana »