Повезане вести

"Причао је да има проблема, кренуо је да се види са другом..." Девојка несталог тренера: Све ово је мистерија

"Причао је да има проблема, кренуо је да се види са другом..." Девојка несталог тренера: Све ово је мистерија

Блиц 19.10.2020
Јово Кецман (51) нестао је у Малом Мокром Лугу 24. септембра, а његова девојка Ана за "Блиц" каже да је његов нестанак потпуно мистериозан за целу породицу. - Од тренутка када му се губи сваки траг ми немамо никаве информације… »
Огласила се девојка несталог тренера: Одлучио је да прода кућу вредну око 300.000 евра, стално је гледао кроз прозор и на сат!…

Огласила се девојка несталог тренера: Одлучио је да прода кућу вредну око 300.000 евра, стално је гледао кроз прозор и на сат!…

Вести онлине 19.10.2020
Девојка несталог фитнес тренера Јове Кецмана (51) Ана испричала је да је изузетно везан за породицу, нарочито за оца. – Мени је у једном тренутку рекао „пази ми Милета“, али ми смо се увек шалили. Ја се искрено надам да ће га… »
Фитнес тренер пре нестанка на ФБ објавио поруку и пентаграм

Фитнес тренер пре нестанка на ФБ објавио поруку и пентаграм

Нова 19.10.2020
Породица Јова Кецмана (51), персоналног тренера и власника теретане из Београда, који је 24. септембра нестао са 16.000 евра у џепу у београдском насељу Мали Мокри Луг, и даље нема никаквих информација о томе где се он налази… »
Фитнес инструктор нестао са 16.000 евра у џепу

Фитнес инструктор нестао са 16.000 евра у џепу

Нова 19.10.2020
Породица Јова Кецмана (51), персоналног тренера и власника теретане из Београда, који је 24. септембра нестао у београдском насељу Мали Мокри Луг, сумња да иза његовог нестанка стоје криминалци. Наводно је Кецман, у тренутку… »
У Београду нестао тренер познатих: Отац каже да је Јово код себе имао 16.000 евра

У Београду нестао тренер познатих: Отац каже да је Јово код себе имао 16.000 евра

Телеграф 19.10.2020
Отац Јове Кецмана, коме се траг изгубио 24. септембра, каже да је очајан јер нико не зна где му је син. Породица Јове Кецмана (51), тренера и власника теретане, који је 24. септембра нестао без трага у београдском насељу Мали… »

Вести дана »