Povezane vesti
Đukić Dejanović: Nemam saznanja da je bilo razgovora o formiranju Vlade Srbije
N1 Info 19.10.2020
Članica predsedništva Socijalističke partije Srbije Slavica Đukić Dejanović izjavila je da nema saznanja da je tokom videnda bilo razgovora između predstavnika SPS-a i mandatarke Ane Brnabić o formiranju Vlade Srbije. "Sigurna sam da do petka nije bilo… »
Đukić Dejanović: Nemam saznanja o ulasku SPS u vladu
Danas 19.10.2020
Članica predsedništva Socijalističke partije Srbije (SPS) Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas Beti da nema saznanja da je tokom videnda bilo razgovora između predstavnika SPS-a i mandatarke Ane Brnabić o formiranju Vlade Srbije. „Sigurna sam da do… »
Đukić Dejanović: Nemam saznanja o ulasku SPS u vladu
Nova 19.10.2020
Članica predsedništva Socijalističke partije Srbije (SPS) Slavica Đukić Dejanović izjavila je da nema saznanja da je tokom videnda bilo razgovora između predstavnika SPS-a i mandatarke Ane Brnabić o formiranju Vlade Srbije. “Sigurna sam da do petka nije… »
Vesti dana »
SRCE: Oslobađanje Veselina Milića je legalizacija policijskog saučesništva u zločinima
Beta pre 31 minutajoš 51 povezana
Opozicija u Skupštini Srbije: Zakon roditelj-negovatelj lažan
Radio 021 pre 6 minutajoš 75 povezanih
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih
Najmanje 21 žrtva ruskog napada projektilima i dronovima na Ukrajinu, glavna meta bio Kijev
Radio sto plus pre 1 satjoš 53 povezane