Povezane vesti
Skoro četiri decenije su u braku: Ovo je prelepa supruga Željka Samardžića, retko je viđamo u javnosti
Blic 19.10.2020
Pevač Željko Samardžić retko kada ističe svoj privatni život u prvi plan, a sada se u emisiju uključio sa suprugom i pokazao svoju lepšu polovinu Maju sa kojom je 37 godina u braku. - Ja sam se upravo spakovao, sa svojom suprugom Majom krećem za Beograd… »
Ovo je supruga Željka Samardžića sa kojom je 35 godina u braku! Nikada se ne eksponira u javnosti, a evo kako izgleda! (foto)…
Kurir 19.10.2020
Popularni pevač Željko Samardžić posle tri meseca napustio je Crnu Goru gde se odmarao sa suprugom Majom, koja se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti. "Ja sam se upravo spakovao, sa svojom suprugom Majom krećem za Beograd posle tri meseca na moru… »
Vesti dana »
Amerika i Izrael ratom spasli vlast u Teheranu? Bili pred kolapsom zbog pobune u zemlji, sada računaju da će Tramp prvi da "trepne" i odustane od blokade Irana
Kurir pre 29 minutajoš 108 povezanih
Godišnjica eksplozije u Černobilju: Koliko je žrtava nuklearne katastrofe
Beta pre 2 satajoš 43 povezane
Tužilaštvo: Tramp i zvaničnici njegove administracije verovatne mete napada, osumnjičeni ne želi da sarađuje
RTS pre 54 minutajoš 88 povezanih
Dobre vesti za Jokića i Denver, loše za "vukove": Edvards završio plej-of seriju!
Euronews pre 24 minutajoš 35 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 5 satijoš 27 povezanih