Povezane vesti
Politički analitičar Milivojević: Za Srbiju primerenije ministarstvo za monolog i da ga vodi Vučić
Radio 021 19.10.2020
Ja sam predlagao da se uvede ministarstvo sreće. Šta će nam ministarstvo za dijalog? Politika funkcioniše na nivou dijaloga vlasti i opozicije, a kod nas je primerenije da se uvede ministarstvo za monolog i da ministar bude Aleksandar Vučić, smatra… »
Milivojević: Osnovati ministarstvo sreće, nek ga vodi Vučić
Nova 19.10.2020
"Ja sam predlagao da se uvede ministarstvo sreće. Šta će nam ministarstvo za dijalog? Politika funkcioniše na nivou dijaloga vlasti i opozicije, a kod nas je primerenije da se uvede ministarstvo za monolog i da ministar bude Aleksandar Vučić", smatra… »
Milivojević: Za Srbiju primerenije ministarstvo za monolog i da ga vodi Vučić
N1 Info 19.10.2020
"Ja sam predlagao da se uvede ministarstvo sreće. Šta će nam ministarstvo za dijalog? Politika funkcioniše na nivou dijaloga vlasti i opozicije, a kod nas je primerenije da se uvede ministarstvo za monolog i da ministar bude Aleksandar Vučić", smatra… »
Vesti dana »

Današnji protesti u Nišu: Bakljada pristalica SNS-a i tišina za žrtve novosadske tragedije
Serbian News Media pre 41 minutajoš 55 povezanih

Protestna okupljanja i skupovi protiv blokada širom Srbije, Vučić na Banjici: Ljudi samo hoće da žive normalno
NIN pre 1 satjoš 16 povezanih

(Mapa)sprema se jako nevreme, posebno upozorenje za Beograd! Rhmz popalio alarme: "Hitno ćemo se oglašavati sat, dva unapred, vreme je opasno"
Blic pre 16 minutajoš 41 povezana

Milojeviću Partizan ni u mislima: Treneru Zvezde teško pao odlazak Endijaea, ima sjajne vesti za navijače
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih