Povezane vesti
Politički analitičar Milivojević: Za Srbiju primerenije ministarstvo za monolog i da ga vodi Vučić
Radio 021 19.10.2020
Ja sam predlagao da se uvede ministarstvo sreće. Šta će nam ministarstvo za dijalog? Politika funkcioniše na nivou dijaloga vlasti i opozicije, a kod nas je primerenije da se uvede ministarstvo za monolog i da ministar bude Aleksandar Vučić, smatra… »
Milivojević: Osnovati ministarstvo sreće, nek ga vodi Vučić
Nova 19.10.2020
"Ja sam predlagao da se uvede ministarstvo sreće. Šta će nam ministarstvo za dijalog? Politika funkcioniše na nivou dijaloga vlasti i opozicije, a kod nas je primerenije da se uvede ministarstvo za monolog i da ministar bude Aleksandar Vučić", smatra… »
Milivojević: Za Srbiju primerenije ministarstvo za monolog i da ga vodi Vučić
N1 Info 19.10.2020
"Ja sam predlagao da se uvede ministarstvo sreće. Šta će nam ministarstvo za dijalog? Politika funkcioniše na nivou dijaloga vlasti i opozicije, a kod nas je primerenije da se uvede ministarstvo za monolog i da ministar bude Aleksandar Vučić", smatra… »
Vesti dana »
Incident kod Pravnog fakulteta: Vozilo udarilo starijeg muškarca koji je blokirao raskrsnicu, okupljeni mu razlupali automobil
Blic pre 27 minutajoš 76 povezanih
Rukometaši Srbije pobedili Mađarsku u prvom meču baraža za SP
Radio sto plus pre 38 minutajoš 34 povezane
Bobičasto voće s hepatitisom A: Nemačka izdala novo upozorenje za namirnice iz Srbije
Vreme pre 7 satijoš 27 povezanih
Putin naredio brutalne napade - 48 sati pakla; Zelenski sprema osvetu FOTO/VIDEO
B92 pre 58 minutajoš 37 povezanih