Povezane vesti
Politički analitičar Milivojević: Za Srbiju primerenije ministarstvo za monolog i da ga vodi Vučić
Radio 021 19.10.2020
Ja sam predlagao da se uvede ministarstvo sreće. Šta će nam ministarstvo za dijalog? Politika funkcioniše na nivou dijaloga vlasti i opozicije, a kod nas je primerenije da se uvede ministarstvo za monolog i da ministar bude Aleksandar Vučić, smatra… »
Milivojević: Osnovati ministarstvo sreće, nek ga vodi Vučić
Nova 19.10.2020
"Ja sam predlagao da se uvede ministarstvo sreće. Šta će nam ministarstvo za dijalog? Politika funkcioniše na nivou dijaloga vlasti i opozicije, a kod nas je primerenije da se uvede ministarstvo za monolog i da ministar bude Aleksandar Vučić", smatra… »
Milivojević: Za Srbiju primerenije ministarstvo za monolog i da ga vodi Vučić
N1 Info 19.10.2020
"Ja sam predlagao da se uvede ministarstvo sreće. Šta će nam ministarstvo za dijalog? Politika funkcioniše na nivou dijaloga vlasti i opozicije, a kod nas je primerenije da se uvede ministarstvo za monolog i da ministar bude Aleksandar Vučić", smatra… »
Vesti dana »
"Imamo potpunu kontrolu" Tramp ponovo preti Iranu: "Ovo je poslednja šansa..."
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Oglasio se Taki nakon svađe Maje i Asmina! Šokiran da mu je razlupala automobil, evo šta je rekao
Telegraf pre 2 satajoš 5 povezanih
U Srbiji danas sunčano i veoma toplo, najviša temperatura i do 40 stepeni
Nova pre 2 satajoš 1 povezana
Otkriveno više od kilogram marihuane u Kruševcu uhapšen osumnjičeni za neovlašćenu proizvodnju i prodaju opojnih droga
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana