Povezane vesti
Politički analitičar Milivojević: Za Srbiju primerenije ministarstvo za monolog i da ga vodi Vučić
Radio 021 19.10.2020
Ja sam predlagao da se uvede ministarstvo sreće. Šta će nam ministarstvo za dijalog? Politika funkcioniše na nivou dijaloga vlasti i opozicije, a kod nas je primerenije da se uvede ministarstvo za monolog i da ministar bude Aleksandar Vučić, smatra… »
Milivojević: Osnovati ministarstvo sreće, nek ga vodi Vučić
Nova 19.10.2020
"Ja sam predlagao da se uvede ministarstvo sreće. Šta će nam ministarstvo za dijalog? Politika funkcioniše na nivou dijaloga vlasti i opozicije, a kod nas je primerenije da se uvede ministarstvo za monolog i da ministar bude Aleksandar Vučić"… »
Milivojević: Za Srbiju primerenije ministarstvo za monolog i da ga vodi Vučić
N1 Info 19.10.2020
"Ja sam predlagao da se uvede ministarstvo sreće. Šta će nam ministarstvo za dijalog? Politika funkcioniše na nivou dijaloga vlasti i opozicije, a kod nas je primerenije da se uvede ministarstvo za monolog i da ministar bude Aleksandar Vučić"… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Novosađani i Subotičani prilaze Terazijama: Suze građana na dočeku studenata u centru Beograda
Nova pre 3 minutajoš 62 povezane

U Beograd iz više delova Srbije stigle prve grupe studenata u blokadi uoči sutrašnjeg protesta
Sputnik pre 3 minutajoš 40 povezanih

EU javno tužilaštvo potvrdilo: U toku istraga o zloupotrebi EU fondova u slučaju nadstrešnica
N1 Info pre 6 satijoš 35 povezanih