Povezane vesti
Politički analitičar Milivojević: Za Srbiju primerenije ministarstvo za monolog i da ga vodi Vučić
Radio 021 19.10.2020
Ja sam predlagao da se uvede ministarstvo sreće. Šta će nam ministarstvo za dijalog? Politika funkcioniše na nivou dijaloga vlasti i opozicije, a kod nas je primerenije da se uvede ministarstvo za monolog i da ministar bude Aleksandar Vučić, smatra… »
Milivojević: Osnovati ministarstvo sreće, nek ga vodi Vučić
Nova 19.10.2020
"Ja sam predlagao da se uvede ministarstvo sreće. Šta će nam ministarstvo za dijalog? Politika funkcioniše na nivou dijaloga vlasti i opozicije, a kod nas je primerenije da se uvede ministarstvo za monolog i da ministar bude Aleksandar Vučić"… »
Milivojević: Za Srbiju primerenije ministarstvo za monolog i da ga vodi Vučić
N1 Info 19.10.2020
"Ja sam predlagao da se uvede ministarstvo sreće. Šta će nam ministarstvo za dijalog? Politika funkcioniše na nivou dijaloga vlasti i opozicije, a kod nas je primerenije da se uvede ministarstvo za monolog i da ministar bude Aleksandar Vučić"… »
Vesti dana »
OTKRIVAMO Objavljen ugovor Kineza i Startinga o renoviranju stanice u Novom Sadu: Milioni evra za radove
Forbes pre 3 satajoš 33 povezane
Pašalić o objavljivanju podataka iz pasoša: Poverenik je adresa, a ne ja
Danas pre 34 minutajoš 11 povezanih
Pobedio tumor, pauzirao godinu i po dana: Ko je Rajli Opelka koji je pobedio Novaka Đokovića u Brizbejnu?
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih