Повезане вести

За дечака Лука, а За девојчицу имају три имена: Трудна Луна Ђогани и Марко већ смислили имена за бебу

За дечака Лука, а За девојчицу имају три имена: Трудна Луна Ђогани и Марко већ смислили имена за бебу

Блиц 19.10.2020
Луна Ђогани и Марко Миљковић чекају прво дете, а још пре него што је Ђоганијева остала трудна они су смислили која имена би волели да дају својим наследницима. Луна и Марко летос су у неколико наврата говорили о томе да раде на… »
Како ће изгледати свадба луне Ђогани и марка: Миљковића:"Драго ми је што се то десило пре него што је затруднела" (видео)

Како ће изгледати свадба луне Ђогани и марка: Миљковића:"Драго ми је што се то десило пре него што је затруднела" (видео)

Блиц 19.10.2020
Луна Ђогани и Марко Миљковић чекају прво дете, а пре него што је Ђоганијева остала у другом стању, њих двоје су у неколико наврата говорили о проширењу породице. Једном приликом Миљковић је за "Блиц" открио да му је драго… »
Луна тек објавила да је трудна! А већ је са Марком смислила имена! Ако буде дечак зваће се Лука, а за девојчицу имају чак 3…

Луна тек објавила да је трудна! А већ је са Марком смислила имена! Ако буде дечак зваће се Лука, а за девојчицу имају чак 3…

Курир 19.10.2020
Луна и Марко, који су тек објавили да ће постати родитељи, још летос су открили која имена долазе у обзир за њиховог првенца. - За дечака ми се свиђа Лука, то је и Марко рекао, волим тако та кратка имена - рекла је Луна. - За… »

Вести дана »