Povezane vesti
Za dečaka Luka, a Za devojčicu imaju tri imena: Trudna Luna Đogani i Marko već smislili imena za bebu
Blic 19.10.2020
Luna Đogani i Marko Miljković čekaju prvo dete, a još pre nego što je Đoganijeva ostala trudna oni su smislili koja imena bi voleli da daju svojim naslednicima. Luna i Marko letos su u nekoliko navrata govorili o tome da rade na proširenju porodice, a… »
Kako će izgledati svadba lune Đogani i marka: Miljkovića:"Drago mi je što se to desilo pre nego što je zatrudnela" (video)
Blic 19.10.2020
Luna Đogani i Marko Miljković čekaju prvo dete, a pre nego što je Đoganijeva ostala u drugom stanju, njih dvoje su u nekoliko navrata govorili o proširenju porodice. Jednom prilikom Miljković je za "Blic" otkrio da mu je drago što je svoju dragu verio… »
Luna tek objavila da je trudna! A već je sa Markom smislila imena! Ako bude dečak zvaće se Luka, a za devojčicu imaju čak 3…
Kurir 19.10.2020
Luna i Marko, koji su tek objavili da će postati roditelji, još letos su otkrili koja imena dolaze u obzir za njihovog prvenca. - Za dečaka mi se sviđa Luka, to je i Marko rekao, volim tako ta kratka imena - rekla je Luna. - Za devojčicu imam više… »
Vesti dana »

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 3 minutajoš 27 povezanih

Trampov čovek od poverenja sleteo u Moskvu! Očekuje se sastanak sa Putinom, poslednji pokušaj Kremlja da izbegne američke sankcije uoči isteka roka (foto)
Kurir pre 32 minutajoš 29 povezanih

Šta bi bilo da smo pojeli piletinu zaraženu salmonelom? Posle 8 sati neizbežni su mučni simptomi trovanja
Mondo pre 22 minutajoš 19 povezanih

Sukob ispred prostorija SNS-a u Zemunu: Verbalna rasprava prerasla u gađanje predmetima
Serbian News Media pre 1 satjoš 16 povezanih