Povezane vesti
Pokazatelj da sam ostavio dubok trag u fudbalu: Džajić oduševljen što je u izboru za najbolji tim svih vremena!
Mondo 19.10.2020
"Posebno mi imponuje činjenica da sam jedini igrač sa prostora bivše Jugoslavije koji se našao u ovom izboru". "Posebno mi imponuje činjenica da sam jedini igrač sa prostora bivše Jugoslavije koji se našao u ovom izboru". Legendarni fudbaler Dragan… »
Dragan Džajić kandidat za najbolji tim u istoriji fudbala
Radio 021 19.10.2020
Legendarni fudbaler Dragan Džajić nalazi se među kandidatima za najbolji tim u istoriji fudbala, u izboru Frans fudbala. Čuveni francuski list ove godine zbog pandemije neće dodeliti Zlatnu loptu, ali je pokrenuo akciju izbora najboljeg tima ikad, a… »
Vesti dana »

U naredna dva sata grad, pljuskovi i grmljavina pogodiće ove delove Srbije: Evo šta će se desiti 29. avgusta i kakav će biti kraj meseca
Nova pre 8 minutajoš 27 povezanih

'Predloženi teritorijalni ustupci Ukrajine su Putinova zamka', kaže visoka zvaničnica EU
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih

Izrael odobrio ofanzivu na grad Gazu uz pregovore o oslobađanju talaca i upozorenja o civilnim žrtvama
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 22 povezane

TOK vratilo predmet „zvučni top“ Prvom OJT - šta to znači kad je u pitanju istraga?
N1 Info pre 52 minutajoš 1 povezana