Повезане вести
Тејлор Рочести: ‘Са 19 година сам желео да дођем у Београд и да заиграм за Звезду’
Хот спорт 19.10.2020
Плејмејкер Црвене звезде Тејлор Рочести био је срећан након прве утакмице у новом мандату у црвено-белом дресу. Рочести је открио да је желео да дође у Црвену звезду још када је имао 19 година и играо на колеџу. Прву утакмицу… »
Рочести: Имао сам 19 или 20 година и рекао Копривици да хоћу да играм за Звезду
Моззарт спорт 19.10.2020
Сад му је 35 и опет је ту. Чудни су путеви господњи, па тако и животна прича Тејлора Рочестија. Момак из Хјустона је Европу прешао уздуж и попреко – Далеки исток да ни не помињемо – али је како сам каже судбински везан баш за… »
Рочести: Као тинејџер сам рекао да хоћу у Звезду
Н1 Инфо 19.10.2020
Црвена звезда је поново у своје редове довела Американца Тејлора Рочестија који ће бити велико појачање за бековску линију тима Саше Обрадовића. Рочести је одиграо и први меч, а причао је и шта га је мотивисало да се поново… »
Рочести: Овде се заиста осећам као код куће, волим град, навијаче, искуство...
Спортски журнал 19.10.2020
„Од како сам отишао сам желео да се вратим, иако нисам знао да ће се то догодити. Када ме је Саша позвао и објаснио ситуацију, трудио сам се да се ово оствари. Ово је место у ком се заиста осећам као код куће“. Амерички кошаркаш… »
Рочести: Увек сам размишљао да се вратим у Звезду, тренер и управа су селектирали моћан тим
Вечерње новости 19.10.2020
НЕМА навијача Црвене звезде који се није обрадовао када је чуо да ће амерички кошаркаш Тејлор Рочести други пут у каријери обући црвено-бели дрес. Искусни плејмејкер истиче да се ниједног момента није двоумио када је стигао позив… »
Вести дана »
У Чачку одржан протест активиста због вршњачког насиља у школи у Мрчајевцима
Радио сто плус пре 2 сатајош 9 повезаних
Коалиција Народна Србија повукла изборну листу, даје подршку студентима
Бета пре 40 минутајош 39 повезаних