Povezane vesti
Zašto su pregovori EU i Velike Britanije ponovo u ćorsokaku?
Slobodna Evropa 20.10.2020
Britanska vlada je odbila predlog Evropske unije o nastavku pregovora o trgovinskom sporazumu nakon Bregzita, iako je jedan od njenih ministara hvalio “konstruktivan pristup” Brisela. Stoga raste neizvesnost da li će biti postignut trgovinski… »
Barnije pozvao London da iskoristi preostalo vreme za trgovinski sporazum
N1 Info 20.10.2020
Evropski pregovarač Bregzit Mišel Barnije pozvao je Veliku Britaniju da "iskoristi preostalo vreme" na najbolji način za pregovore o trgovinskom sporazumu, koji bi trebalo da stupi na snagu 1. januara. "Moja poruka je da bi trebalo iskoristi ovo malo… »
Barnije: Čekamo reakciju Londona
RTV 20.10.2020
BRISEL - EU poručila je Velikoj Britaniji da je sada na Londonu da učini naredni korak u pregovorima, nakon što je britanski premijer Boris Johnson zapretio da će napustiti razgovore o buducim trgovinskim odnosima sa Briselom. "Potvrđujem da je EU i… »
Vesti dana »
U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom za piće zbog oštećenja kanala Ibar - Lepenac
Blic pre 8 satijoš 6 povezanih
Greatest 100 percent free Revolves No deposit Incentives to own 2024 Earn Real cash
PP media pre 33 minutajoš 8 povezanih
Jovina gimnazija osuđuje politizaciju đaka uz izvinjenje Vučeviću, najavljeni disciplinski postupci
Radio 021 pre 39 minutajoš 2 povezane
"Spreman sam da odmah okončam rat s: Rusijom!" Zelenski prelomio: Ne mora da se vraća teritorija, imam samo jedan uslov!"
Blic pre 11 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 7 satijoš 3 povezane