Повезане вести
Новак ми маше са 100 евра, а ја не могу да стојим: Троицки причао о пијанству пред меч, викали му јеси пресис'о?
Мондо 20.10.2020
Сјајне приче са окупљања Дејвис куп репрезентације. Сјајне приче са окупљања Дејвис куп репрезентације. Српска тениска Дејвис куп репрезентација имала је много успеха у претходних десет година. Те 2010. је освојила Дејвис куп… »
“Поприлично сам пресис’о, мртав, а Ноле ми маше са сто евра”
Нова 20.10.2020
Виктор Троицки, српски тенисер, некада је био 12. играч света и најављивао је да би можда могао да се укључи у борбу за врх. Ипак, околности, повреде, али и бројне неправде са којима се суочавао, спречиле су га у тој намери… »
Троицки играо пијан: Новак ми маше са 100 евра, не могу ни лево ни десно – мртав
Вечерње новости 20.10.2020
СРПСКИ тенисер Виктор Торицки се гостујући у подкасту Висх&Го присетио анегдоте која се и дан данас препричава међу момцима у репрезентацији. Првог дана Дејвис куп надметања, Троицки је губио са 2:0 у сетовима од Борне Ћорића… »
Ово су знали само одабрани: "Ја не могу да стојим на терену, а Ноле ми маше са сто евра!" Троицки о пијанству, док халом…
Спортал блиц 19.10.2020
Ако питате ко је од српских тенисера најдуховитији, награда би сигурно отишла у руке Виктора Троицког. Он обожава да се шали, стално је у центру пажње и некако је можда и најопуштенији у целој тениској репрезентацији Србије… »
Вести дана »

Посланици ЕП захтевају право грађана на мирне протесте, слободне изборе и отворену истрагу трагедије у Новом Саду
Бизнис.рс пре 1 сатјош 29 повезаних

Пуцњава и пожар у шаторима 'Ћациленда': 'Терористички напад', тврди Вучић
BBC News пре 1 сатјош 29 повезаних

Опет притисци и застрашивања превозника: Нишки студенти позвали грађане да им помогну око превоза до Новог Сада
Данас пре 1 сатјош 28 повезаних

Лига младих УЕФА: Звезда све издржала у Чешкој, па и мању тучу
Спорт клуб пре 48 минутајош 59 повезаних