Povezane vesti
Šok otkriće norveških lekara! Pronašli novu mutaciju korona virusa i to proteina u šiljku
Kurir 20.10.2020
Nova mutacija SARS-CoV-2 korona virusa otkrivena je u Norveškoj, tvrdi glavni lekar opštine Trondhajm Tove Restad. Norveški tabloid Verdens Gang preneo je u ponedeljak da je nova mutacija korona virusa bez presedana u Norveškoj identifikovana u… »
Koronavirus ipak mutira: Otkriće u Norveškoj menja sve
Nova 20.10.2020
Nova mutacija SARS-CoV-2 koronavirusa otkrivena je u Norveškoj. Glavni lekar opštine Trondhajm Tove Restad izjavio je ovo listu Verdens Gang. U periodu od 16. do 18. oktobra u gradu Trondhajm otkrivena je nova vrsta koronavirusa kod osam lokalnih… »
Vesti dana »
Senat odbio prigovor profesorke Jelene Kleut, neće joj biti produžen ugovor na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu
Newsmax Balkans pre 38 minutajoš 33 povezane
Postaje li MOL novi vlasnik NIS: "Vode se završni razgovori oko preuzimanja, Rusi pregovaraju tajno"
Newsmax Balkans pre 58 minutajoš 65 povezanih
Vlade Đurović o Zvezdi: "Razgovarao sam sa nekim partizanovcima... Nažalost, od njega sam i ja digao ruke"
Telegraf pre 18 minutajoš 36 povezanih
"Super radari" postavljeni na više od 30 lokacija širom Srbije: Na ovim mestima se automatski beleže prekršaji
Mondo pre 6 satijoš 9 povezanih
Završena sednica Skupštine, nastavak u utorak od 10 časova
Serbian News Media pre 1 satjoš 34 povezane