Повезане вести

"Нисам убијао за новац, Умешао сам се у рат балканских кланова": Чаба Дер грешком убио Марковића уместо његовог зета, а сада…

"Нисам убијао за новац, Умешао сам се у рат балканских кланова": Чаба Дер грешком убио Марковића уместо његовог зета, а сада…

Блиц 20.10.2020
Чаба Дер (39), познатији под надимком "Намејани убица", признао је да је учествовао у обрачуну зараћених криминалних група, али је тврди да није радио за новац. - Умешао сам се у мафијашки рат балканских кланова. Имам пуно… »
Дер Чаба – “насмејани убица”: Нисам плаћени ликвидатор

Дер Чаба – “насмејани убица”: Нисам плаћени ликвидатор

Нова 20.10.2020
Дер Чаба, познат и као "насмејани убица", у интервјуу који је дао за РТЛ, каже да није плаћени убица, а сумњиче га за чак 12 ликвидација. “Умешао сам се у мафијашки рат балканских кланова. Имам пуно непријатеља, али нисам… »
Чаба Дер из затвора: Бранио сам се у мафијашком рату балканских кланова, нисам убијао за новац

Чаба Дер из затвора: Бранио сам се у мафијашком рату балканских кланова, нисам убијао за новац

Мондо 20.10.2020
Чаба Дер (40) из Чантавира, који је ухапшен прошле године у Прагу због сумње да је починио неколико ликвидација, укључујући и убиство Небојше Марковића у јануару прошле године на Бановом брду, изнео шокантно признање. Чаба Дер… »
Плаћени убица Чаба Дер поручио из затвора: Нисам убијао за новац! Бранио сам се у мафијашком рату балканских кланова! (видео)…

Плаћени убица Чаба Дер поручио из затвора: Нисам убијао за новац! Бранио сам се у мафијашком рату балканских кланова! (видео)…

Курир 20.10.2020
"Насмејани убица" признао да је учествовао у обрачуну зараћених криминалних група, али тврди да није радио за паре. Умешао сам се у мафијашки рат балканских кланова. Имам пуно непријатеља, али нисам плаћени убица. Никада нисам… »

Вести дана »