Povezane vesti
"Nisam ubijao za novac, Umešao sam se u rat balkanskih klanova": Čaba Der greškom ubio Markovića umesto njegovog zeta, a sada…
Blic 20.10.2020
Čaba Der (39), poznatiji pod nadimkom "Namejani ubica", priznao je da je učestvovao u obračunu zaraćenih kriminalnih grupa, ali je tvrdi da nije radio za novac. - Umešao sam se u mafijaški rat balkanskih klanova. Imam puno neprijatelja, ali nisam plaćeni… »
Der Čaba – “nasmejani ubica”: Nisam plaćeni likvidator
Nova 20.10.2020
Der Čaba, poznat i kao "nasmejani ubica", u intervjuu koji je dao za RTL, kaže da nije plaćeni ubica, a sumnjiče ga za čak 12 likvidacija. “Umešao sam se u mafijaški rat balkanskih klanova. Imam puno neprijatelja, ali nisam plaćeni ubica. Nikada nisam… »
Čaba Der iz zatvora: Branio sam se u mafijaškom ratu balkanskih klanova, nisam ubijao za novac
Mondo 20.10.2020
Čaba Der (40) iz Čantavira, koji je uhapšen prošle godine u Pragu zbog sumnje da je počinio nekoliko likvidacija, uključujući i ubistvo Nebojše Markovića u januaru prošle godine na Banovom brdu, izneo šokantno priznanje. Čaba Der (40) iz Čantavira, koji… »
Plaćeni ubica Čaba Der poručio iz zatvora: Nisam ubijao za novac! Branio sam se u mafijaškom ratu balkanskih klanova! (video)…
Kurir 20.10.2020
"Nasmejani ubica" priznao da je učestvovao u obračunu zaraćenih kriminalnih grupa, ali tvrdi da nije radio za pare. Umešao sam se u mafijaški rat balkanskih klanova. Imam puno neprijatelja, ali nisam plaćeni ubica. Nikada nisam ubijao za novac! Ovo je za… »
Vesti dana »
Žena povređena usled eksplozije! Poznato stanje povređenih u požaru u Novom Sadu: Mladić (21) zadobio višestruke povrede
Blic pre 10 minutajoš 28 povezanih
Deliblatskoj peščari preti jaka košava, na Stolovima zaustavljeno širenje požara
RTS pre 10 minutajoš 17 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije nastavljaju raspravu o rebalansu budžeta i još 58 tačaka dnevnog reda
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih
Pakistanski ministar: Postignut značajan napredak u razgovorima Irana i SAD
Danas pre 15 minutajoš 13 povezanih