Povezane vesti

Dejan Milojević: Zvezda je nudila više novca, ali sam hteo u Partizan (video)

Dejan Milojević: Zvezda je nudila više novca, ali sam hteo u Partizan (video)

Mozzart sport 20.10.2020
Izabrao je Partizan zbog Duleta Vujoševića, renomea, Evrolige... Pre više 16 godina proslavljeni srpski krilni centar Dejan Milojević prešao je iz redova Budućnosti u Partizan. Doskorašnji trener Mege je u emisiji "Balkan Info", otkrio da je u trenutku… »
‘Zvezda mi je nudila više novca nego Partizan, ali…’ Dejan Milojević otkrio zašto je izabrao crno-bele! (video)

‘Zvezda mi je nudila više novca nego Partizan, ali…’ Dejan Milojević otkrio zašto je izabrao crno-bele! (video)

Hot sport 20.10.2020
Doskorašnji trener Mege Dejan Milojević otkrio je zašto je 2004. godine prešao iz Budućnosti u Partizan, iako je na stolu imao veću ponudu Crvene zvezde. Milojević trenutno nema klub, pominjalo se da bi trebalo da ide u SAD na usavršavanje, a u… »
Zvezda mi nudila više od partizana: Zvali su i jedni i drugi, a Miško je rekao - ti nisi normalan!

Zvezda mi nudila više od partizana: Zvali su i jedni i drugi, a Miško je rekao - ti nisi normalan!

Mondo 20.10.2020
Legendarni srpski košarkaš Dejan Milojević prisetio se dana kada je odabrao Partizan ispred Zvezde, ali i ispred duplo veće ponude iz Moskve. Legendarni srpski košarkaš Dejan Milojević prisetio se dana kada je odabrao Partizan ispred Zvezde, ali i ispred… »
“Zvezda nudila više novca, u Partizan sam hteo zbog Duleta”

“Zvezda nudila više novca, u Partizan sam hteo zbog Duleta”

Nova 20.10.2020
Dejan Milojević, nekadašnji košarkaški reprezentativac, govorio je o momentu kada je odlučio da postane član Partizana. Aktuelni trener koji čeka angažman u NBA ligi, posle odlaska iz Mega Bemaksa, bio je gost “Balkan infa”. On je opisao kako je u jednom… »
Milojević otkrio koliko voli crno-bele: Zvezda mi je nudila više para od Partizana, Miško je rekao da nisam normalan

Milojević otkrio koliko voli crno-bele: Zvezda mi je nudila više para od Partizana, Miško je rekao da nisam normalan

Večernje novosti 20.10.2020
Dejan Milojević (43) bio je jedan od najboljih srpskih krilnih centara u istoriji i ostavio je dubok trag u svim klubovima u kojima je igrao. A u Partizanu je od 2004. do 2006. osvajao titule, igrao Evroligu i postao jedan od ljubimaca navijača. U… »

Vesti dana »

Tramp odložio primenu carina do 7. avgusta, šta čeka Srbiju

Tramp odložio primenu carina do 7. avgusta, šta čeka Srbiju

BBC News pre 18 minutajoš 29 povezanih
Trijumf Partizanovih “beba”

Trijumf Partizanovih “beba”

Vesti online pre 48 minutajoš 27 povezanih
RHMZ: Kad stiže zahlađenje?

RHMZ: Kad stiže zahlađenje?

Danas pre 38 minutajoš 15 povezanih