Povezane vesti

Samo ujedinjena Srbija biće snažnija i uspešnija

Politika 20.10.2020
Prijateljstva su u politici retka, ali su zajedništvo i jedinstveno delovanje ključni za dobrobit Srbije, konstatovao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prema njegovom zvaničnom instagram profilu, uz fotografiju razgovora sa liderom SPS… »

Vučić sa Dačićem i Šapićem o novoj Vladi Srbije

Slobodna Evropa 20.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i lider Srpske napredne stranke (SNS) sastao se, uoči objavljivanja odluke o novoj Vladi Srbije, sa liderima Socijalističke partije Srbije (SPS) i Srpskog patriotskog saveza (SPAS), strankama koje su osvojile mandate… »

"Prijateljstva u politici su retka". Slika Vučića i... FOTO

B92 20.10.2020
Beograd -- Prijateljstva su u politici retka, ali su zajedništvo i jedinstveno delovanje ključni za dobrobit Srbije, konstatovao je danas predsednik Srbije. Aleksandar Vučić je to napisao na njegovom zvaničnom instagram profilu, uz fotografiju… »

Vučić razgovarao sa Dačićem i Šapićem

RTS 20.10.2020
Prijateljstva su u politici retka, ali su zajedništvo i jedinstveno delovanje ključni za dobrobit Srbije, konstatovao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na zvaničnom instagram profilu, uz fotografiju razgovora sa liderom SPS-a Ivicom Dačićem… »

Vučić se sreo s Dačićem: Prijateljstva retka, ključno zajedništvo

Dnevnik 20.10.2020
BEOGRAD: Prijateljstva su u politici retka, ali su zajedništvo i jedinstveno delovanje ključni za dobrobit Srbije, konstatovao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a objavljeno na njegovom zvaničnom instagram profilu, uz fotografiju susreta… »

Da li poruke posle susreta Vučića i Dačića govore da socijalisti ostaju u Vladi

Sputnik 20.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vulić susreo se danas sa liderom SPS Ivicom Dačićem, a poruke koje su upućene nakon sastanka mogle bi da sugerišu da nastavljaju koalicionu saradnju. „Pred Srbijom su teški izazovi. Svaka politička stranka, ali i… »

Vučić sa Dačićem tet-a-tet: Nakon sastanka, predsednik na Instagramu objavio jasnu poruku

Mondo 20.10.2020
Prijateljstva su u politici retka, ali su zajedništvo i jedinstveno delovanje ključni za dobrobit Srbije, rekao je Vučić. Prijateljstva su u politici retka, ali su zajedništvo i jedinstveno delovanje ključni za dobrobit Srbije, rekao je Vučić… »

Sastali se Vučić i Dačić: "Pred Srbijom su teški izazovi"

Blic 20.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i još uvek aktuelni ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastali su se danas u Predsedništvu. Razgovor dvojice lidera političkih stranaka došao je nakon sastanaka Dačića sa mandatarkom za sastav nove Vlade… »

Prijateljstva su u politici retka: Vučić na Instagramu objavio sliku sa ovim domaćim političarem pa poslao poruku o…

Kurir 20.10.2020
BEOGRAD - Pred Srbijom su teški izazovi. Svaka politička stranka, ali i svaki čovek u našoj zemlji ima obavezu da pomogne svojoj zemlji. Prijateljstva su u politici retka, ali su zajedništvo i jedinstveno delovanje ključni za dobrobit Srbije. Samo… »

Vučić nakon sastanka sa Dačićem o političkom jedinstvu: Samo ujedinjena Srbija je snažna i uspešna!

Srbija danas 20.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao snažnu poruku nakon sastanka sa Ivicom Dačićem. Predsednik je sa građanima Srbije na društvenoj mreži instagram objavio poruku nakon sastanka sa ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem. - Pred Srbijom… »

Vesti dana »

Preminule 24 osobe: U Grčkoj 610 novozaraženih virusom korona

Večernje novosti pre 5 satijoš 7 povezanih

Poraz košarkaša Zvezde u Valensiji

Dnevnik pre 5 satijoš 7 povezanih

Hladnije, oblačno s malo sunca

Dnevnik pre 3 satajoš 4 povezane