Povezane vesti
Vučević: Ukupno 23 miliona dinara opredeljeno za mlade poljoprivrednike
Blic 20.10.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa članom Gradskog veća za privredu Miloradom Radojevićem posetio poljoprivrednicu Maju Đurovku iz Kisača koja je dobila sredstva u okviru Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i… »
Podrška mladim poljoprivrednim proizvođačima Novog Sada
RTV 20.10.2020
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa članom Gradskog veća za privredu Miloradom Radojevićem posetio poljoprivrednicu Maju Đurovku iz Kisača koja je dobila sredstva u okviru Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne… »
Gradonačelnik podržao mlade poljoprivredne proizvođače Novog Sada
Dnevnik 20.10.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa članom Gradskog veća za privredu Miloradom Radojevićem posetio poljoprivrednicu Maju Đurovku iz Kisača koja je dobila sredstva u okviru Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i… »
Mlada poljoprivrednica iz Kisača od Grada dobila preko milion dinara za razvoj gazdinstva (FOTO)
Moj Novi Sad 20.10.2020
Ona je uspešna u više oblasti, jer je, pored polјoprivrede, posvećena nauci i diplomirani je psiholog. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa članom Gradskog veća za privredu Miloradom Radojevićem posetio polјoprivrednicu Maju Đurovku iz… »
Vučević: Ukupno 23 miliona dinara ove godine smo opredelili za mlade poljoprivrednike
Kurir 20.10.2020
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 1 satjoš 4 povezane