Повезане вести

(Видео) Само најбоље за лепу брену: Боба изненадио супругу за њен рођендан! Ево ко је дошао од познатих и како је изгледало…

(Видео) Само најбоље за лепу брену: Боба изненадио супругу за њен рођендан! Ево ко је дошао од познатих и како је изгледало…

Блиц 20.10.2020
Музичка звезда Лепа Брена данас пуни 60 година, а њен супруг, бизнисмен Слободан Боба Живојиновић изненадио ју је, па је организовао интимну прославу њеног рођендана, о чему она није била обавештена. На весељу су били… »
Брена слави рођендан! Букет у руци, осмех са лица не скида Погледајте како изгледа декорација за журку, све је као у бајци!

Брена слави рођендан! Букет у руци, осмех са лица не скида Погледајте како изгледа декорација за журку, све је као у бајци!

Блиц 20.10.2020
Фолк дива Лепа Брена данас слави 60. рођендан, а пре журке, која ће бити одржана вечерас, добила је низ поклона од најближих. Брена је позирала са букетом цвећа, а осмех са лица није скидала, те није крила срећу што је окружена… »
Све најбоље за жену! Боба се баш потрудио: Погледајте богату трпезу за Бренин 60. рођендан, па и ко је дошао од познатих…

Све најбоље за жену! Боба се баш потрудио: Погледајте богату трпезу за Бренин 60. рођендан, па и ко је дошао од познатих…

Курир 20.10.2020
Лепа Брена слави 60. рођендан са породицом, а за њу је специјално изненађење имао Боба Живојиновић. Наиме, син певачице Виктор снимио је Бобу док спрема храну за славље своје супруге, а по свему судећи на трпези су раскошна… »
Изенадио Брену за рођендан: А од Бобе гала специјалитети

Изенадио Брену за рођендан: А од Бобе гала специјалитети

Нова 20.10.2020
Боба Живојиновић цео дан је провео у кухињи и спремао храну за прославу рођендана Лепе Брене. Лепа Брена данашњу дан резервисала је за прославу свог 60. рођендана. Наиме, певачица је приредила гала прославу у својој вили на… »
Лепа Брена за Нова.рс: Године су за мене само број

Лепа Брена за Нова.рс: Године су за мене само број

Нова 20.10.2020
Портал Нова.рс дошао је у посед ексклузивних фотографија са прославе Брениног шездесетог рођендана, који је прославила у кругу породице, пријатеља и познаника. Лепа Брена је овим поводом за Нова.рс изјавила да је планирала… »
Лепа Брена за Курир открила како слави 60. Рођендан Имала сам само једну жељу, али се није испунила! А онда наздравила…

Лепа Брена за Курир открила како слави 60. Рођендан Имала сам само једну жељу, али се није испунила! А онда наздравила…

Курир 20.10.2020
Лепа Брена данас прославља 60. рођендан у кругу породице, шампањац и богату трпезу. "Рођендан прослављам у кругу породице. Окупили смо се у дому, уз ручак, наздравили смо шампањац. Године су за мене само бројка. Хтела сам да… »

Вести дана »