Povezane vesti
(Video) Samo najbolje za lepu brenu: Boba iznenadio suprugu za njen rođendan! Evo ko je došao od poznatih i kako je izgledalo…
Blic 20.10.2020
Muzička zvezda Lepa Brena danas puni 60 godina, a njen suprug, biznismen Slobodan Boba Živojinović iznenadio ju je, pa je organizovao intimnu proslavu njenog rođendana, o čemu ona nije bila obaveštena. Na veselju su bili posluženi morski plodovi… »
Brena slavi rođendan! Buket u ruci, osmeh sa lica ne skida Pogledajte kako izgleda dekoracija za žurku, sve je kao u bajci!
Blic 20.10.2020
Folk diva Lepa Brena danas slavi 60. rođendan, a pre žurke, koja će biti održana večeras, dobila je niz poklona od najbližih. Brena je pozirala sa buketom cveća, a osmeh sa lica nije skidala, te nije krila sreću što je okružena onima koji joj najviše… »
Sve najbolje za ženu! Boba se baš potrudio: Pogledajte bogatu trpezu za Brenin 60. rođendan, pa i ko je došao od poznatih…
Kurir 20.10.2020
Lepa Brena slavi 60. rođendan sa porodicom, a za nju je specijalno iznenađenje imao Boba Živojinović. Naime, sin pevačice Viktor snimio je Bobu dok sprema hranu za slavlje svoje supruge, a po svemu sudeći na trpezi su raskošna jela. Boba je čak spremio i… »
Izenadio Brenu za rođendan: A od Bobe gala specijaliteti
Nova 20.10.2020
Boba Živojinović ceo dan je proveo u kuhinji i spremao hranu za proslavu rođendana Lepe Brene. Lepa Brena današnju dan rezervisala je za proslavu svog 60. rođendana. Naime, pevačica je priredila gala proslavu u svojoj vili na Bežanijskoj Kosi, gde je… »
Lepa Brena za Nova.rs: Godine su za mene samo broj
Nova 20.10.2020
Portal Nova.rs došao je u posed ekskluzivnih fotografija sa proslave Breninog šezdesetog rođendana, koji je proslavila u krugu porodice, prijatelja i poznanika. Lepa Brena je ovim povodom za Nova.rs izjavila da je planirala veliko porodično putovanje… »
Lepa Brena za Kurir otkrila kako slavi 60. Rođendan Imala sam samo jednu želju, ali se nije ispunila! A onda nazdravila…
Kurir 20.10.2020
Lepa Brena danas proslavlja 60. rođendan u krugu porodice, šampanjac i bogatu trpezu. "Rođendan proslavljam u krugu porodice. Okupili smo se u domu, uz ručak, nazdravili smo šampanjac. Godine su za mene samo brojka. Htela sam da za 60. rođendan svoju… »
Vesti dana »

Smederevac uhapšen zbog sumnje da je utajio više od 196 miliona dinara poreza
Danas pre 24 minutajoš 35 povezanih

BLOG UŽIVO „Mi glas iz naroda“ glasali za rezoluciju o Srebrenici u Skupštini, nastao haos kad su shvatili da su pogrešili: Neverovatne scene iz Skupštine Srbije
Nova pre 14 minutajoš 59 povezanih

"Nemam snage..." Šerif Konjević skrhan od tuge zbog smrti Halida Bešlića, ne može ni da govori od tuge
Kurir pre 59 minutajoš 50 povezanih

Vanredno u ovom gradu Srbije, bez struje oko 20 odsto korisnika: Oglasio se predsednik Opštine
Telegraf pre 5 satijoš 13 povezanih