Povezane vesti

Nagli skok - 512 novozaraženih u Srbiji, jedna osoba preminula

Glas Amerike 21.10.2020
BEOGRAD — U Srbij je u protekla 24 sata registrovano čak 512 novozaraženih koronavirusom, što je višestruko veći broj registrovanih od onog u prethodnom periodu. Prema zvaničnim podacima, umrla je još jedna osoba, pa je broj smrtnih slučajeva od… »

Šta je doktor Kon poručio Beograđanima?

Vesti online 21.10.2020
„Dragi Beograđani, čuvajte svoje i naše zdravlje. NOSITE MASKE!“, napisao je dr Predrag Kon na svom Fejsbuk nalogu a potom dao objašnjenje o razlici stavova o maskama. Dragi Beograđani, čuvajte svoje i naše zdravlje. NOSITE MASKE! Pomozimo… »

U prokupačkoj bolnici hospitalizovan još jedan pacijent

RTV 21.10.2020
PROKUPLJE - Na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju hospitalizovano je šestoro pacijenata, od kojih je troje pozitivno na kovid-19 i ima srednje-tešku kliničku sliku, rekao je za Tanjug načelnik Topličkog okruga Zlatan… »

Kon na Kurir televiziji: Ima ljudi koji ne prihvataju da korona uopšte postoji! Brutalno iskren o Švedskoj, pustili stare da…

Kurir 21.10.2020
Epidemiolog otkrio hoće li se vakcinisati protiv korone, a zatim rekao najvažnije - virus ulazi kroz nos a izlazi na usta dok pričate. Ako ste stavili samo preko usta, onda se niste zaštitili! Ako oboje nosimo maske, zaštićeni smo 90 odsto a ako… »

Kon se oglasio usred noći: Novom objavom o zaštitnim maskama uzburkao Facebook!

Mondo 21.10.2020
Epidemiolog Predrag Kon uputio je jasnu poruku građanima o zaštitinim maskama. Epidemiolog Predrag Kon uputio je jasnu poruku građanima o zaštitinim maskama. Kon je na Facebook-u ponovo apelovao na Beograđane da nose maske, ističući da ta mera, uz… »

Korona ponovo uzima zalet! Ljudi, perite ruke! Evo šta se dešava ako ih ne trljate 20 minuta i ne ispoštujete svaki korak

Kurir 21.10.2020
- Zasad distanca, pranje ruku i maske su trenutno naša najbolja odbrana od korona virusa jer to nije samo stav ZSO - rekao je dr Predrag Kon, dodajući da je to opšti stav. Veoma je važna higijena, na nju, pored držanja distance i nošenje maske… »

Poruka dr Kona Beograđanima i objašnjenje o maskama FOTO

B92 21.10.2020
Beograd -- "Dragi Beograđani, čuvajte svoje i naše zdravlje. NOSITE MASKE!", napisao je dr Kon na svom nalogu na Fejsbuku i objasnio razlike u stavovima o maskama. "Menjanje stavova o maskama posledica su najnovijih istraživanja, a posebno… »

Kon: Ako svi nose maske i drže distancu - zaštita je 99 odsto

Novi magazin 21.10.2020
Epidemiolog i član kriznog štaba Predrag Kon apelovao je na građane da nose maske i naglasio da ukoliko svi nose maske i drže distancu zaštita je blizu 99 odsto. "Ukoliko nosi samo jedan, zaštita za njega je oko 30 odsto ako ostali ne nose", navodi… »

Kasno sinoć epidemiolog poslao važnu poruku: Kon se oglasio na Fejsbuku i objasnio nedoumice u vezi sa koronom

Blic 21.10.2020
Epidemiolog Predrag Kon oglasio se kasno sinoć na Fejsbuku da je menjanje stavova o maskama posledica najnovijih istraživanja i poručio da, ukoliko svi nose masku i drže distancu, zaštita od virusa korona dostiže 99 odsto. - Menjanje stavova o… »

Kon: Nosite maske, zaštita 99 odsto

Dnevnik 21.10.2020
BEOGRAD: Član Kriznog štaba epidemiolog Predrag Kon ponovo je apelovao na Beograđane da nose maske, ističući da ta mera, uz održavanje distance, pruža zaštitu od korona virusa od blizu 99 odsto. "Stav SZO na početku pandemije je bio da ima smisla… »

Hitno! Kon se oglasio: Postoji način da se zaštitimo od korone

Pravda 21.10.2020
Epidemiolog Predrag Kon, član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa napisao je na Fejsbuku da je menjanje stavova o maskama posledica najnovijih istraživanja, i istakao da ako svi nose masku i drže distancu - zaštita od korona virusa je 99… »

Epidemiolog Kon oglasio se na fejsbuku o maskama: Stavovi su se promenili, ako ih svi nosimo zaštita je 99 odsto

Kurir 21.10.2020
Član Kriznog štaba epidemiolog Predrag Kon ponovo je apelovao na Beograđane da nose maske, ističući da ta mera, uz održavanje distance, pruža zaštitu od korona virusa od blizu 99 odsto. "Stav SZO na početku pandemije je bio da ima smisla da masku… »

Kon: Ako svi nose maske i drže distancu - zaštita je 99 odsto

N1 Info 21.10.2020
Epidemiolog i član kriznog štaba Predrag Kon apelovao je na građane da nose maske i naglasio da ukoliko svi nose maske i drže distancu zaštita je blizu 99 odsto. "Ukoliko nosi samo jedan, zaštita za njega je oko 30 odsto ako ostali ne nose", navodi… »

Kon: Nosite maske i držite distancu, zaštita 99 odsto

Radio 021 21.10.2020
Član Kriznog štaba epidemiolog Predrag Kon ponovo je apelovao na građane da nose maske, ističući da ta mera, uz održavanje distance, pruža zaštitu od virusa korona od blizu 99 odsto. "Stav Svetske zdravstvene organizacije na početku pandemije je… »

Kon: Menjanje stavova SZO o maskama posledica najnovijih istraživanja

Danas 21.10.2020
Epidemiolog Predrag Kon ponovo je apelovao na Beograđane da nose maske, ističući da ta mera, uz održavanje distance, pruža zaštitu od korona virusa od blizu 99 odsto. Stav Svetske zdravstvene organizacije na početku pandemije je bio da ima smisla… »

Kon: Nosite maske, zaštita 99 odsto

RTV 21.10.2020
BEOGRAD - Član Kriznog štaba epidemiolog Predrag Kon ponovo je apelovao na Beograđane da nose maske, ističući da ta mera, uz održavanje distance, pruža zaštitu od korona virusa od blizu 99 odsto. "Stav SZO na početku pandemije je bio da ima… »

Kon o promeni stava o maskama: Zašto moraju svi da ih nose

Nova 21.10.2020
Epidemiolog dr Predrag Kon, član Kriznog štab, na Fejsubuku je napisao objašnjenje zašto treba nositi maske. Dr Kon se osvnuo na čest argument osoba koje ne žele da nose masku, pri kojem se oni pozivaju na to da maske nisu bile obavezna preporuka… »

Doktor Kon odgovorio na zablude o nošenju maski: Stavovi su se promenili, ako ih svi nosimo - zaštita je 99 odsto!

Večernje novosti 21.10.2020
EPIDEMIOLOG Predrag Kon, član Kriznog štaba za borbu protiv virusa objavio je na Fejsbuku da je zaštita od virusa čak 99 odsto ako svi nosimo maske. On je istakao da je menjanje stavova o maskama posledica su najnovijih istraživanja, a posebno… »

Vesti dana »