Povezane vesti
Lazar Jeremić raspalio po "bivšoj" Anakondi: Drug mi je rekao da nije skupa, svi je znaju sa sajtova! (video)
Mondo 21.10.2020
Bivši fudbaler demantovao da je bio u vezi sa Anakondom. Bivši fudbaler demantovao da je bio u vezi sa Anakondom. Bivši zadrugar Lazar Jeremić otkrio je mnoge detalje o zadrugarki Anđeli Milenković Anakondi, koja je pri ulasku tvrdila da je bila verena… »
Drug mi je rekao da nije skupa! Jeremić se obrušio na Anakondu: Imala je s*ks sa Cveletom i Vukom Mobom
Kurir 21.10.2020
Bivši zadrugar Lazar Jeremić otkrio je mnoge detalje o zadrugarki Anđeli Milenković Anakondi, kako su se upoznali, zbog čega je boravila kod njega u kući, ali i šta mu je ukrala. - Ja nisam bio sa njom, zato sve pričam. Priznala je čim je ušla da je… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum: značajan napredak, najave sankcija i planovi za trilateralne susrete lidera
Naslovi.ai pre 1 satjoš 88 povezanih

Pet vojnika ranjeno u oružanom incidentu u američkoj bazi Fort Stjuart, napadač uhvaćen
Nedeljnik pre 1 satjoš 26 povezanih

"Kod nas je normalno da ispljujete, izvređate": Milojević opisao šta je prošao Zvezdin heroj Rade Krunić
Mondo pre 30 minutajoš 61 povezana

CiK BiH oduzeo mandat Dodiku: Ima rok za žalbe nakon čega će u periodu od 90 dana biti raspisani vanredni izbori
Blic pre 40 minutajoš 181 povezana

Zvezda smirila poljsko ludilo: Krunić pogađao i plesao u Poznanju
Euronews pre 1 satjoš 59 povezanih