Povezane vesti
Novosadska ulica Jovana Hranilovića, deo Sremske Kamenice bez vode
Dnevnik 21.10.2020
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 11 sati biti Ulica Jovana Hranilovića. Takođe, zbog radova bez vode će do 15 sati biti Gogoljeva ulica i okolne u Sremskoj Kamenici. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe… »
Deo Sremskih Karlovaca bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 21.10.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 15 sati biti Petrovaradinska ulica u Sremskim Karlovcima i naselja Zanoš i Puckaroš. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Deo Sremske Kamenice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 21.10.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 15 sati biti Gogoljeva i okolne ulice u Sremskoj Kamenici. Iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Deo Banatića bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 21.10.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 11 sati biti Ulica Jovana Hranilovića u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Stižu nam zahlađenje i jak vetar, sneg moguć i u nizijama: Čubrilo najavljuje veliku promenu nakon Sretenja
Mondo pre 1 satjoš 24 povezane
Snimak otmice pevača u centru Beograda: Spašen iz smrskanog automobila - otmičari u bekstvu! (video)
Pravda pre 1 satjoš 45 povezanih
Nova internet prevara preko WhatsApp-a: MUP apeluje na građane da ne otvaraju sumnjive linkove
Insajder pre 37 minutajoš 26 povezanih
Gledala horor nesreću Lindzi Von, pa proslavila zlato: Amerikanka najbolja u spustu na Zimskim olimpijskim igrama!
Kurir pre 17 minutajoš 43 povezane
U ponoć ističe rok za podnošenje prijava za upis bespravnih objekata
Glas Zaječara pre 2 satajoš 23 povezane