Povezane vesti
Rada Manojlović: "Mama mi je umrla na rukama, greškom lekara"
Blic 21.10.2020
Pevačica Rada Manojlović sa samo 19 godina ostala je bez majke, i priznaje da nikada nije mogla da se pomiri sa tim da je žena koja joj je podarila život, svoj izgubila u 37. godini. - Najteži period u životu bio je kada sam ostala bez mame. Umrla mi je… »
Majka mi je umrla na rukama zbog greške lekara Rada Manojlović se tresla dok je pričala, a nije stigla ni da je otplače kako…
Kurir 21.10.2020
Pevačica Rada Manojlović kaže da je njen život obeležila činjenica da je ostala bez majke Mirjane kada je imala samo devetnaest godina. Iako ima razloga za sreću jer je uspela da izgradi uspešnu karijeru, nikada nije mogla da se pomiri sa tim da je žena… »
Vesti dana »
Tramp evakuisan: Šta znamo o pucnjavi tokom godišnje večere za izveštače iz Bele kuće
BBC News pre 30 minutajoš 46 povezanih
Pucnji odjekuju na Trampovoj večeri, novi atentat?! Predsednik SAD i Melanija hitno evakuisani, otkriveno ko je napadač, ima ranjenih: Objavljeni dramatični snimci užasa (foto, video)
Blic pre 25 minutajoš 91 povezana
"Ne, ne žalim!" Zagrmeo Nikola Jokić nakon poraza Denvera
Večernje novosti pre 20 minutajoš 72 povezane
Zelenski o godišnjici katastrofe u Černobilju: Rusija ponovo dovodi svet na ivicu nuklearne nesreće
Insajder pre 4 minutajoš 16 povezanih
Aleksandra Sofronijević: Srbija spremna za otvaranje pruge do Budimpešte
Politika pre 25 minutajoš 9 povezanih