Повезане вести
Шокантан пораз реала: Србин у центру пажње у Мадриду, а није Лука Јовић!
Мондо 21.10.2020
Српски фудбалер на једном, а српски тренер на другом мечу. Српски фудбалер на једном, а српски тренер на другом мечу. Два меча - девет голова! Нисмо могли да замислимо бољи увод у вечерашње мечеве Лиге шампиона. Прве утакмице… »
Реал страдао у Мадриду, Јовић замењен, Николић до ремија, Тадићев лоб заустављен на гол линији
Спортски журнал 21.10.2020
Олимпијакос до победе у надокнади, шампион Европе Бајерн убедљив. Фудбалери Салцбурга и Локомотиве из Москве одиграли су данас нерешено 2:2, у утакмици првог кола Групе А Лиге шампиона. Локомотива је повела голом Едера у 19… »
Зидан каже да је крив: Моји играчи не заслужују да губе овако
Моззарт спорт 21.10.2020
„Ја сам одговоран“, каже тренер Реала. Деловало је да се активирао тренд из завршнице минуле сезоне. Две мршаве победе – али ипак победе – без примљеног гола требало је да посведоче како Реал хвата залет, али... Дошао је Кадиз… »
Зидан: Одговоран сам за пораз, ја сам бирао тим
Нова 21.10.2020
Зинедин Зидан, тренер фудбалера Реала, прихватио је одговорност за неуспех краљевског клуба на старту Лиге шампиона и пораза од Шахтјора (2:3). Првак Украјине је одиграо одличну утакмицу и однео бодове са стадиона “Алфредо ди… »
Велики проблем за интер: Један од главних играча позитиван на цовид-19
Хот спорт 21.10.2020
Након великог броја заражених у Евролиги, сада и Лига шампиона ‘улази’ у проблеме. Након тестирања пред утакмицу првог кола групне фазе Лиге шампиона, позитиван резултат добио је Ашраф Хакими. Ривал Интеру је екипа Борусије… »
Украјинци краљу скинули круну у Мадриду: Екипа Марка Николића сачувала бод!
Хот спорт 21.10.2020
Узбудљиво вече у Лиги Шампиона! За вечерас су одигране две утакмице првог кола групне фазе Лиге Шампиона. Изненађење вечери била је утакмица између Реал Мадрида и Шахтјора одиграна на стадиону ‘Алфредо ди Стефано’ у Мадриду… »
Први бод за Марка Николића у Лиги шампиона! Ружно паче опет лабуд, специјал из прекида и златна измена зауставили гол машину…
Моззарт спорт 21.10.2020
Локомотива водила, губила, па укочила Салцбург – 2:2. Није дошао да учествује, него да се такмичи. И већ после уводног кола делује да Марко Николић и те како има шта да покаже у Лиги шампиона, иако су многи сматрали да ће… »
ЛШ (ГРУПА А): Николићу бод на старту ЛШ!
Спортске.нет 21.10.2020
Екипа Локомотиве успела да освоји бод на гостовању у Аустрији. Салцбург је дочекао Локомотиву из Москве у првом колу Групе А Лиге шампиона, а победника није било - 2:2. Екипа Марка Николића је одиграла солидан меч, имала и… »
Реал, шахтјор и (бар) један Србин на терену: Лука Јовић из новина сазнао да ли вечерас игра Лигу шампиона!
Спортал блиц 21.10.2020
Лука Јовић је из данашње шпанске штампе сазнао да ли ће играти меч Лиге шампиона између Реал Мадрида и Шахтјора. Ова два клуба се састају од 18.55 на стадиону "Алфредо ди Стефано", а према ранијој пракси тренера , тек пред… »
Вести дана »
Следе нам незапамћене хладноће, температуре у појединим деловима Србије до -25 степени: Да ли ће бити снега наредних дана
Правда пре 1 сатјош 38 повезаних
Мајданпек два дана без струје и грејања. Проглашена ванредна ситуација
Ист медиа пре 2 сатајош 38 повезаних
Амерички имиграциони агент убио мајку троје деце у Минеаполису, Бела кућа на удару
BBC News пре 1 сатјош 44 повезане