Povezane vesti
Stoltenberg: NATO nije strana u sukobu u Nagorno-Karabahu
Al Jazeera 21.10.2020
Generalni sekretar Sjevernoatlantske alijanse je pozvao Armeniju i Azerbejdžan da se pridržavaju prekida vatre. Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg izjavio je u srijedu kako je podsjetio predsjednika Armenije Armena Sarkisjana da Alijansa nije… »
N1 Info 21.10.2020
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je da je podsetio predsednika Jermenije Armena Sarkisijana da NATO nije strana u sukobu u Nagorno-Karabahu, prenosi Anadolija. "Podsetio sam predsednika da NATO nije deo ovog sukoba", rekao je Stoltenberg… »
Nova 21.10.2020
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je da je podsetio predsednika Jermenije Armena Sarkisijana da NATO nije strana u sukobu u Nagorno-Karabahu, prenosi Anadolija. “Podsetio sam predsednika da NATO nije deo ovog sukoba”, rekao je… »
Vesti dana »
Najmanje petoro nastradalih u požaru koji guta delove Los Anđelesa
BBC News pre 1 satjoš 62 povezane
Spisak banja u kojima penzioneri mogu besplatno da se leče: Prijava traje do 27. januara, a ovo su uslovi
Mondo pre 1 satjoš 19 povezanih
Nećeš me više nikada zagrliti ili poljubiti, paliću ti sveću svaki dan posle škole: Potresan govor ćerke Milorada Milinkovića na komemoraciji
Kurir pre 24 minutajoš 16 povezanih
Maturanti Jovine gimnazije obustavili blokadu: Roditelji i profesori ih pozdravili u dvorištu škole aplauzima VIDEO
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih