Повезане вести
"Дачић у Скупштини чувар плаже у зимском периоду"
Правда 22.10.2020
Дачић ће до нових избора, односно, у наредних годину и по дана, бити “чувар плаже у зимском периоду”, што није атрактивна позиција, али није ни без погодности, каже политички аналитичар Ђорђе Вукадиновић, говорећи о именовању… »
Смајловић: Дачић зна шта ради
Нова 22.10.2020
Новинарка Љиљана Смајловић сматра да постављање лидера СПС-а Ивице Дачића на чело Скупштине Србије не значи одлазак социјалиста у опозицију и деградацију Дачића. Она је, гостујући у јутарњем програму телевизије Нова С… »
Ивица Дачић за курир: Вучић ме није пустио низ Миљацку, шта год да ми је понудио, рекао бих - да!
Курир 22.10.2020
То не значи да је Дачић неко ко само клима главом, него да Дачић зна како су прошли избори. Али исто тако и Вучић зна шта тај Дачић може да пружи, каже шеф СПС. Једно од највећих изненађења на политичкој сцени је нова позиција… »
Вести дана »
Огласио се РХМЗ: Током ноћи суснежица и снег у брдско-планинским пределима југозападне Србије
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане
ЦИК Косова утврдио рокове за организовање ванредних парламентарних избора
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 5 сатијош 4 повезане
Сутра Дан народног позоришта у Београду, ускоро објављивање децембарског репертоара
Данас пре 10 сатијош 1 повезана