Повезане вести

Шокирана супруга масакрираног бизнисмена из Ниша: Монструми ми убили мужа, па ми долазили у кућу и нудили помоћ!

Шокирана супруга масакрираног бизнисмена из Ниша: Монструми ми убили мужа, па ми долазили у кућу и нудили помоћ!

Курир 22.10.2020
Ана В., супруга Драшка Ранђеловића (46), кога су браћа Никола и Марко М. усмртили ударцима мацолом и секиром, каже да не може да верује колики су лицемери и крвници. Колики монструм мораш да будеш да ми дођеш у кућу и да носиш… »
Браћа осумњичена за убиство бизнисмена у Нишу иза решетака

Браћа осумњичена за убиство бизнисмена у Нишу иза решетака

Нова 22.10.2020
Више јавно тужилаштво у Нишу саслушало је и Н.М. (34), млађег од двојице браће осумњичених за убиство нишког бизнисмена Драшка Р. (46), 8. октобра у кругу фабрике у Нишу, након чега је и њему одређен притвор. Портпарол… »
Чекићем и секиром убили Драшка Одређен притвор и другом брату осумњиченом за убиство нишког бизнисмена

Чекићем и секиром убили Драшка Одређен притвор и другом брату осумњиченом за убиство нишког бизнисмена

Вечерње новости 22.10.2020
ВИШЕ јавно тужилаштво у Нишу саслушало је и Н.М. (34), млађег од двојице браће осумњичених за убиство нишког бизнисмена Драшка Р. (46), 8. октобра у кругу фабрике у Нишу, након чега је и њему одређен притвор. Портпарол… »
Убице бизнисмену дошли на сахрану, купили му венац, носили ковчег, а супрузи нудили да јој возе децу на тренинг

Убице бизнисмену дошли на сахрану, купили му венац, носили ковчег, а супрузи нудили да јој возе децу на тренинг

Југмедиа 22.10.2020
Све ово је за Блиц испричала сама Ана В., супруга Драшка Р. (46), кога су браћа Никола и Марко М. усмртили ударцима мацолом и секиром. Она каже да не може да верује да су они испали толики лицемери да јој након злочина дођу у… »
Старији брат све признао? Детаљи истраге о свирепој ликвидацији Драшка Ранђеловића (46) у Нишу

Старији брат све признао? Детаљи истраге о свирепој ликвидацији Драшка Ранђеловића (46) у Нишу

Вечерње новости 22.10.2020
ВИШИ суд у Нишу одредио је притвор до 30 дана Марку М. (39), једном од двојице браће осумњичених за убиство нишког бизнисмена Драшка Ранђеловића (на слици), које се 8. октобра догодило у кругу фабрике "Мин копекс". Његовом… »

Вести дана »