Povezane vesti
SSP: Stari tramvajski most ruglo samo za Šapića i naprednjake
Danas 22.10.2020
„Ruglom su stari tramvajski most do juče zvali samo Goran Vesić i beogradski naprednjaci. Od juče i njihov koalicioni partner Aleksandar Šapić“ – saopštila je danas Stranka slobode i pravde. „Tamo gde on vidi „ruglo“, mi vidimo most koji… »
Izjava dana: Lako je Dr Šapiću kad zna da pliva
BizLife 22.10.2020
Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić izjavio je da je za uklanjanje Savskog mosta i za izgradnju novog na njegovom mestu. Ja sam za sklanjanje ovog rugla od mosta, na kojem ne postoji čovek koji nije izbušio makar pet puta gume, most koji… »
Ne davimo Beograd: Izjavom o Starom savskom mostu Šapić se preporučuje režimu
Danas 22.10.2020
Najnovijom izjavom da je Stari savski most ruglo koje treba ukloniti, Aleksandar Šapić pokazuje svoje pravo lice naprednjačkog poslušnika i još jednom se preporučuje vladajućem režimu za najviše državne funkcije, ocenila je večeras građanska… »
Vesti dana »

Apelacioni sud u Novom Sadu ukinuo pritvor trojici optuženih za pokušaj rušenja ustavnog poretka
RTV pre 7 minutajoš 37 povezanih

Saslušana studentkinja kojoj je slomljena vilica ispred SNS prostorija, prepoznala napadača
NIN pre 51 minutajoš 41 povezana

NALED nominovao deset reformskih prioriteta za novu Vladu Srbije Primljeno
Ozon press pre 2 satajoš 15 povezanih

„Po Vučićevom nalogu 94 miliona evra iz budžeta odlazi u nepoznato, najviše se slabi vojni budžet“
Nova pre 32 minutajoš 14 povezanih

Nastradala novosađanka 30 sekundi pokušavala da se odveže Snimak otkriva kako je došlo do velike tragedije u Budvi
Dnevnik pre 16 minutajoš 37 povezanih