Povezane vesti
Miki Manojlović je u braku sa 20 godina mlađom koleginicom! Nije ni sanjao da će ona biti njegova žena, a ovako su se upoznali!…
Kurir 22.10.2020
Glumac Predrag Miki Manojlović već dugi niz godina uživa u braku sa koleginicom. "Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu "Zločin i kazna". Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru… »
Zbog nje je jovanka besnela od ljubomore: Sofija Loren i Tito se sastajali u njegovim vinogradima!
Mondo 22.10.2020
Bila je ludo zaljubljena u njega. Bila je ludo zaljubljena u njega. Sofija Loren bila je zaljubljena u nekadašnjeg predsednika Jugoslavije Josipa Broza Tita, kojeg je posećivala, nekada i tajno, u njegovim vinogradima u Grockoj, tvrde svedoci iz tog… »
Vesti dana »

Devet meseci od pada nadstrešnice: Pritvor za Momirovića, Vesića i ostale privedene
BBC News pre 7 minutajoš 35 povezanih

RHMZ upozorava: Popodne i tokom noći nepogode - pljuskovi i grmljavina, lokalno praćeni gradom i olujnim vetrom
N1 Info pre 2 satajoš 35 povezanih

Trideset godina od operacije "Oluja": Centralna ceremonija u Sremskim Karlovcima
NIN pre 1 satjoš 22 povezane

Pojačana kontrola brzine u saobraćaju od 4. do 10. avgusta
Subotica.com pre 27 minutajoš 17 povezanih

Vulkan koji je spavao 600 godina se upravo aktivirao nakon razornog zemljotresa, snimci su nestvarni FOTO VIDEO
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih