Повезане вести
Ђоковић самоуверен: Играм тенис живота! Циљ ми је да будем најбољи свих времена (ВИДЕО)
Вести онлине 22.10.2020
Најбољи тенисер света Србин Новак Ђоковић најавио је да ће играти на Аустралијан опену. Ђоковић се у Београду после тренинга обратио медијима. – Још не знам када ћу ићи у Аустралију, због породице, свих тих ограничења… Надам се… »
Ђоковић: Аустралијан опен је дефинитивно у плану - потрудићу се да останем први (видео)
Спортски журнал 22.10.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је да има у план наступ и одбрану титуле на Аустралијан опену почетком следеће године. - Још увек нисам сигуран за одлазак за Аустралију, у смислу датума када се иде тамо због… »
Ђоковић открио како је реаговао кад су га одбили Федерер и Надал: "Живимо у демократском друштву..."
Телеграф 22.10.2020
Најбољи тенисер света причао је за медије у Србији први пут после два Гренд слема на којима је учествовао, изнео је утиске о њима и какви су му даљи циљеви и амбиције. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић направио је мањи… »
Ђоковић: Циљ је да претекнем Федерера по броју недеља на првом месту АТП листе
Политика 22.10.2020
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је данас да игра тенис живота и да му је главни циљ да претекне Швајцарца Роџера Федерера по броју недеља проведених на првом месту АТП листе. „Устручавам се да поредим ову сезону са 2011. и… »
Ђоковић: Мислим да играм тенис живота ове сезоне
Нова 22.10.2020
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, говорио је у Београду пред српским медијима. Он се обратио први пут од доласка са Ролан Гароса. Српски играч је говорио о актуелним околностима и назнакама да не би могао да брани титулу на… »
Отворено о актуелним темама – велика исповест Новака Ђоковића: Ноле открио како су га ‘издали’ Надал и Федерер, па се осврнуо…
Хот спорт 22.10.2020
Српски тениски ас Новак Ђоковић тренутно борави у главног граду Србије где се спрема за финиш сезоне, а одлучио је да се обрати српским медијима пред пут у Беч где ће играти турнир серије 500 од 26. октобра до 1. новембра. Без… »
Играм тенис живота, нисам сигуран око Аустралије: Новак жали што није освојио још неки гренд слем!
Мондо 22.10.2020
Ђоковић је оценио да игра најбоље у каријери. Ђоковић је оценио да игра најбоље у каријери Новак Ђоковић игра најбољи тенис у животу, како сам каже, и признаје да му је жао што није освојио још један гренд слем турнир ове… »
Ђоковић се обратио јавности: Остаје жал због гренд слемова, играм тенис живота
Вечерње новости 22.10.2020
НАЈБОЉИ тенисер света Новак Ђоковић обратио се јавности у Србији. Ноле је на почетку говорио о ситуацији са вирусом корона, али и о Аустралијан опену. У тој земљи је уведена забрана уласка других држављана. Па је одржавање у… »
Новак жали за гренд слем трофејима: Играм најбољи тенис у животу
Моззарт спорт 22.10.2020
„Ако не рачунамо УС опен, изгубио сам један меч у години“, каже тениски број 1. Како год да се 2020. година заврши, Новак Ђоковић ће имати за чим да жали. Звучи чудно, пошто је до сада изгубио само један меч на терену у целој… »
Новак у Београду: Аустралија? Нисам сигуран…
Нова 22.10.2020
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, говорио је у Београду пред српским медијима. Он се обратио први пут од доласка са Ролан Гароса. Српски играч је говорио о актуелним околностима и назнакама да не би могао да брани титулу на… »
"Покушали су да нас сасеку, поготово у Америци": Новак се јавно обратио и открио велику истину: Причао сам са Надалом и…
Спортал блиц 22.10.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић тренира у Србији и спрема се за финиш сезоне, а решио је и да се обрати јавности пред пут у Беч где ће играти турнир серије 500 од 26. октобра до 1. новембра. Српски ас је већ изнео план за… »
Ђоковић: Амбиције? Васпитан сам да се не претварам
Н1 Инфо 22.10.2020
Новак Ђоковић каже да жали што није освојио још неку Грен слем титулу ове године, уз Аустралијан опен, пошто сматра да је близу нивоа игре из 2011. и 2015. године, својих најбољих сезона у каријери. "Постоји мали жал што нисам… »
"Могао бих сутра да завршим каријеру": Сви су се најежили када је Новак ово рекао: Увек ћу наглас рећи шта желим, немам…
Спортал блиц 22.10.2020
Најбољи тенисер разговарао је са новинарима на тренингу у Београду и причао о амбицијама за финиш сезоне. Управо када је диркетно о амбицијама било речи, Ђоковић је упитан да ли га историјска трка са Надалом и Федерером умара… »
Новак спреман за турнир у Бечу: Ђоковић тренирао у Београду пред одлазак у Аустрију (видео)
Вечерње новости 22.10.2020
НАЈБОЉИ тенисер света Новак Ђоковић врши завршне припреме у Београду пред турнир у Бечу који се одржава од 26. октобра до 1. новембра. Наш ас се данас обратио српским медији пре одласка у престоницу Аустрије. Такође, тренирао је… »
Ђоковић из Србије поручио свету да и даље има два циља
Нова 22.10.2020
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, потврдио је у Београду да два највећа циља и даље постоје. Један је освајање највише Гренд слем турнира, а други комплетирање највише недеља на првом месту АТП листе. Он се осврнуо и на… »
Вести дана »
Ко би могао да купи НИС: Најзвучнији кандидат Бритисх петролеум, најчешће помињан мол, а ни Арапи нису искључени
Блиц пре 29 минутајош 52 повезане
У руском нападу на стамбену зграду на западу Украјине 25 погинулих
Н1 Инфо пре 59 минутајош 28 повезаних
Хрка подржала Јаћимовићев предлог о блокади Београда: "Коначно да се ујединимо"
Радио 021 пре 19 минутајош 18 повезаних
Табаковић: НБС добила упозорење о увођењу секундарних санкција због НИС-а
НИН пре 3 сатајош 38 повезаних