Povezane vesti
Zbog korone sednica skupštine u sportskoj hali, izvesno je i da direktor Urbanizma ostaje na toj funkciji bar do narednog…
Glas Šumadije 22.10.2020
Druga redovna sednica gradskog parlamenta, sutra će, umesto u skupštinskoj sali, biti održana u sportskoj hali „SSB Jezero“, objavljeno je na zvaničnom sajtu grada. Odbornici kragujevačke skupštine kojih ima 87, sutra će o rebalansu gradskog… »
Umesto u Skupštini, odbornici sutra u SBB Hali Jezero
RTK 22.10.2020
Umesto u Skupštini grada, druga redovna sednica biće održana u petak 23. oktobra u SBB Hali Jezero. To je potvrdio za RTK Miroslav Petrašinović, predsednik lokalnog parlamenta i dodao da je takvu odluku doneo zbog zdravstvene bezbednosti odbornika od… »
Umesto u skupštinskoj sali, odbornici raspravljaju o rebalansu budžeta u hali “Jezero”
InfoKG 22.10.2020
Redovna sednica lokalnog parlamenta, druga po redu, na kojoj će se raspravljati o rebalansu budžeta za 2020., biće održana sutra od 9 sati, ali ne u skupštinskoj sali, već u hali “Jezero”, zbog trenutne epidemiološke situacije u Kragujevcu. I… »
Zbog aktuelne situacije Skupština grada Kragujevca biće u hali „Jezero“
Večernje novosti 22.10.2020
ZBOG aktuelne epidemiološke situacije, odbornici Skupštine grada Kragujevca drugu redovnu sednicu održaće sutra u prostoru sportske hale „Jezero“. Takva odluka doneta je jer je skupštinska sala u zgradi gradske uprave neuslovna da bi se poštovao… »
Vesti dana »
Haotičan početak drugog polugodišta u Srbiji, bunt prosvetara
BBC News pre 34 minutajoš 69 povezanih
Advokat Pavlović: Sud poništio našu odluku o obustavi rada, vlast izvršila opstrukciju
Beta pre 16 minutajoš 39 povezanih
"Znala sam ovo dvoje dece što su stradali zajedno" Raška je danas najtužniji grad, zastave na pola koplja: Nije im se dalo da izrastu u dobre i vredne ljude
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih
„Od 5 sati nisam znao da li mi je stric živ, na radiju sam čuo šta se dogodilo“: Ispovest rođaka korisnika doma koji je izgoreo kod Barajeva
Nova pre 58 minutajoš 40 povezanih