Повезане вести

Синиша и ја изместили смо се из града, то нам је била одлична идеја! Љиљана Благојевић искрено о животу у Сурдуку, мужу и…

Синиша и ја изместили смо се из града, то нам је била одлична идеја! Љиљана Благојевић искрено о животу у Сурдуку, мужу и…

Курир 22.10.2020
Љиљана Благојевић поново се вратила на сцену након дуже паузе, а сада је открила да је пажљиво бирала које ће улоге прихватити. Глумица каже да се каријера гради и на одбијеним улогама. "Увек сам говорила да се каријера не… »
Горе него на оптуженичкој клупи! Миљана решетала Золу питањима, он се клео у мајку да је чист, а Кулићку само једно занимало…

Горе него на оптуженичкој клупи! Миљана решетала Золу питањима, он се клео у мајку да је чист, а Кулићку само једно занимало…

Курир 22.10.2020
Миљана Кулић се осамила са Лазаром Чолићем Золом испред апартмана, а затим и у дворишту, и почела да га испитује о препискама о којима је сазнала. - Ухватио ме је унутрашњи немир. Нисам могла да спавам, ни четири лека ми нису… »
"Живимо у нечовечном времену": Љиљана Благојевић о пресељењу из Земуна у Сурдук, унукама, одбијеним улогама и мужу Синиши…

"Живимо у нечовечном времену": Љиљана Благојевић о пресељењу из Земуна у Сурдук, унукама, одбијеним улогама и мужу Синиши…

Блиц 21.10.2020
Након дуже телевизијске паузе, публика ће ускоро имати прилику да гледа глумицу у серији “Кљун”, а она открива како је пронашла мир у Сурдуку, али и зашто се каријера гради на одбијеним улогама. У новој серији Срђана… »

Вести дана »