Повезане вести

Није ме срамота да певам на ромским свадбама: Сара Рељић проговорила о заради и стала у Цецину одбрану!

Није ме срамота да певам на ромским свадбама: Сара Рељић проговорила о заради и стала у Цецину одбрану!

Мондо 22.10.2020
"Не знам шта људи замишљају да се тамо дешава". "Не знам шта људи замишљају да се тамо дешава". Недавно се појавио снимак Саре Рељћ на ком пева на једној ромској свадби на којој су наступали и Светлана Цеца Ражнатовић и Аца… »
Често певам на ромским свадбама, имају пара да плате и није ме срамота Сара Рељић проговорила о заради, а ево кога је…

Често певам на ромским свадбама, имају пара да плате и није ме срамота Сара Рељић проговорила о заради, а ево кога је…

Курир 22.10.2020
Певачица Сара Рељић недавно је наступала на једној ромској свадби у Риму, заједно са старијим колегама, међу којима су били и Цеца Ражнатовић и Аца Лукас. Она је истакла да је није срамота што пева на весељима, те је стала у… »
Сара Рељић: Није ме срамота да певам на ромским свадбама, па то раде и Цеца, Ђани, Вики...

Сара Рељић: Није ме срамота да певам на ромским свадбама, па то раде и Цеца, Ђани, Вики...

Блиц 22.10.2020
Последњих дана велику прашину дигла је ромска свадба одржана у Риму, а на којој су певале наше познате звезде. Једна од њих била је и млада певачица Сара Рељић која је прокоментарисла како је било и да ли ју је срамота што… »

Вести дана »