Povezane vesti

Mirnija debata uprkos velikom neslaganju Trampa i Bajdena

Glas Amerike 23.10.2020
VAŠINGTON — Predsednik SAD Donald Tramp i njegov demokratski izazivač bivši potpredsednik Džo Bajden oštro su se sporili u četvrtak uveče, prvenstveno u vezi sa brojem umrlih od koronavirusa u SAD, koje imaju najviše žrtava Kovida 19 u svetu, u… »

Bajden opleo po lideru severne Koreje: To je kao da kažete da imamo dobre odnose sa Hitlerom pre nego što je okupirao Evropu

Kurir 23.10.2020
Demokratski kandidat za predsedika Džo Bajden tokom debate sa Donaldom Trampom, uporedio je severnokorejskog lidera Kim Džong-una sa nacističkim liderom Adolfom Hitlerom. Jedna od tema debate bio je i odnos SAD sa Severnom Korejom, a Tramp je rekao da… »

"To je kao da kažete da imamo dobre odnose sa Hitlerom"

B92 23.10.2020
Nešvil -- Demokratski kandidat za predsedika Džo Bajden tokom debate sa Donaldom Trampom, uporedio je severnokorejskog lidera Kim Džong Una sa Hitlerom. Jedna od tema debate bio je i odnos SAD sa Severnom Korejom, a Tramp je rekao da ima prijateljske… »

Svi su čekali nju! Pogledajte kako je izgledala Melanija: Osim duge crne haljine, jedan detalj naročito privukao pažnju…

Kurir 23.10.2020
Supruga predsednika i predsedničkog kandidata Donalda Trampa Melanija pojavila se na predsedničkoj debati, prvi put u javnosti nakon vesti da ima korona virus krajem septembra. Ona se zajedno sa suprugom pojavila u Tenesiju gde se održala treća… »

Ovo su analize nakon debate: Da li ste iznenađeni? U Trampovom timu bile dve svetske zvezde, skandalozni transparenti ispred…

Kurir 23.10.2020
Nakon veoma bučne prve debate dvojice kandidata za američkog predsednika Donalda Trampa i Džoa Bajdena, koja je navela organizatore da uvedu dugme za isključivanje tona, poslednja, treća debata protekla je u građanskom redu, ocenjuje AP. Tokom… »

Bili smo dobri i sa Hitlerom: Podigla se velika prašina zbog Bajdenove izjave, Tramp branio Kim Džong Una (video)

Večernje novosti 23.10.2020
TOKOM finalne predsedničke debate Donalda Trampa i Džoa Bajdena bilo je reči o odnosu SAD sa Severnom Korejom. Demokata je iskritikovao aktuelnog predsednika zbog njegovih "dobrih odnosa" sa severnokorejskim liderom Kimom Džongom Unom. Bajden je u… »

Poslednja debata Trampa i Bajdena: Korona, rasna pitanja i optužbe oko korupcije

N1 Info 23.10.2020
Donald Tramp i Džo Bajden su se sukobili oko načina upravljanja pandemijom koronavirusa u SAD i rasnih pitanja u zemlji, te razmenili optužbe za korupciju, na poslednjoj predsedničkoj debati, dvanaest dana pre izbora. Kako bi se izbegao haos prve… »

Posljednja debata: Trump i Biden se sukobili o načinu upravljanja pandemijom

Al Jazeera 23.10.2020
U posljednjoj debati prije novembarskih izbora kandidati su diskutovali bez mogućnosti da upadaju jedan drugome u riječ. Donald Trump i Joe Biden u četvrtak su se sukobili oko načina upravljanja pandemijom korona virusa u SAD-u i rasnih pitanja u… »

Tramp i Bajden oči u oči: Potpuna suprotnost od prve debate, Tramp preuzeo šou! (video)

Večernje novosti 23.10.2020
U drugoj, ujedno i poslednjoj predsedničkoj debati, predsednik SAD, Donald Tramp, i kandidat Demokratske stranke za tu funkciju, Džo Bajden, suočili su se na renomiranom univerzitetu Belmont u Nešvilu. Debatu i utiske uživo možete pratiti na portalu… »

Melanija se pojavila na debati: Danima se pričalo o njenom nestanku, prvi put u javnosti nakon zaraze virusom

Večernje novosti 23.10.2020
SUPRUGA predsednika i predsedničkog kandidata Donalda Trampa Melanija pojavila se na predsedničkoj debati, prvi put u javnosti nakon vesti da ima korona virus krajem septembra. Ona se zajedno sa suprugom pojavila u Tenesiju gde se održala treća… »

Veliki bajdenov gaf: Ono što je uradio tokom debate može ga skupo koštati i odlučiti pobednika izbora (video)

Večernje novosti 23.10.2020
U DRUGOJ, ujedno i poslednjoj predsedničkoj debati, predsednik SAD, Donald Tramp, i kandidat Demokratske stranke za tu funkciju, Džo Bajden, suočili su se na renomiranom univerzitetu Belmont u Nešvilu. Mnoge debate u istoriji obeležili su neki… »

Tramp: Sprečio sam nuklearni rat!

Večernje novosti 23.10.2020
U DRUGOJ, ujedno i poslednjoj predsedničkoj debati, predsednik SAD, Donald Tramp, i kandidat Demokratske stranke za tu funkciju, Džo Bajden, suočili su se na renomiranom univerzitetu Belmont u Nešvilu. Bajden je kritikovao Trampov odnos prema Severnoj… »

Mračna tajna porodice Bajden! Tramp: Odakle ti pare?!

Večernje novosti 23.10.2020
U DRUGOJ, ujedno i poslednjoj predsedničkoj debati, predsednik SAD, Donald Tramp, i kandidat Demokratske stranke za tu funkciju, Džo Bajden, suočili su se na renomiranom univerzitetu Belmont u Nešvilu. U trenutku kada je moderator započeo temu… »

Vi ste klasičan političar, ne skrećite s teme: Tramp poklopio Bajdena u toku debate

Večernje novosti 23.10.2020
U POSLEDNjOJ predsedničkoj debati pred izbore, Donald Tramp i Džo Bajden suočavaju se na renomiranom univerzitetu Belmont u Nešvilu. Donald Tramp i Džo Bajden sreli su se drugi put licem u lice u, ujedno i poslednjoj, predsedničkoj debati, a prva… »

Prva tema predsedničke debate - korona: Tramp iznosio činjenice, Bajden mahao maskom po studiju!

Večernje novosti 23.10.2020
DRUGI put licem u lice, u drugoj i ujedno i poslednjoj predsedničkoj debati, susreli su se Donald Tramp i Džo Bajden. Prva tema debate bio je, kao što i dalo očekivati, virus korona. - Kao što znate, 2,2 miliona ljudi je bilo predviđeno da će… »

Vesti dana »