Povezane vesti
Putin prvi put o trovanju navaljnog: Pa, ja sam mu spasio život! Bez dozvole Rusije ne bi mogao u Berlin na lečenje
Mondo 23.10.2020
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da ruski opozicioni bloger Aleksej Navaljni ne bi bio poslat u Nemačku na lečenje da je Rusija želela da ga otruje. Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da ruski opozicioni bloger Aleksej Navaljni ne bi… »
Putin tvrdi da je spasao Navaljnog: Pustio sam ga iz zemlje
Nova 23.10.2020
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je lično intervenisao kako bi ruski opozicionar Aleksej Navaljni dobio medicinsku pomoć u Nemačkoj. Putin je u obraćanju na 17. Međunarodnom forumu u Valdaju rekao da je lično zatražio od državnog tužioca… »
Vesti dana »

Jako nevreme pogodilo Beograd: RHMZ izdao upozorenja do kada će trajati pljuskovi i olujni vetar
Nova pre 19 minutajoš 59 povezanih

Oblik Sevil novi svetski šampion na 100 metara: Jamajka prvi put ima vladara od Juseina Bolta
Mondo pre 48 minutajoš 34 povezane

Poljoprivrednici protestuju u Novom Sadu jer Vlada nije ispoštovala ranije dogovore: Traktori će kod Banovine biti jedan dan
Danas pre 2 satajoš 15 povezanih

Mup: o skupovima protiv blokada: "u 125 mesta okupilo se 144.000 ljudi, najviše na Voždovcu"
Blic pre 14 minutajoš 8 povezanih