Povezane vesti
Nemački novinar: Stanković je opsovao sudiju
Nova 23.10.2020
Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, pre vremena je morao da završi svoju debitantsku utakmicu u Ligi Evrope. Njega je glavni arbitar Alehandro Ernandes isključio, dodelivši mu dva žuta kartona, posle prvog gola Hofenhajma. Tada su igrači i stručni… »
Nemački novinar demantovao Stankovića!
Sportske.net 23.10.2020
Šta se, zapravo, dogodilo? "Ne znam, ništa ružno nisam rekao, samo sam pitao da li je bio faul. Uzimam svu odgovornost, on je imao više rasprave sa klupom, nego sa mnom. Energično sam vodio utakmicu, kao što uvek radim, ali ovo nema veze s vezom"… »
Fudbaler Hofenhajma “odjavio” Zvezdu zbog porođaja?!
Nova 23.10.2020
Florijan Grilič, fudbaler Hofenhajma, napustio je utakmicu sa Crvenom zvezdom na poluvremenu. Jedan od najboljih igrača nemačkog tima u tom delu meča Lige Evrope nije se vratio na teren u poluvremenu. Razlog tome je činjenica da je dobio informaciju da… »
Vesti dana »

Na beogradskom Trgu Republike završena komemorativna šetnja srednjoškolaca i građana
Beta pre 35 minutajoš 51 povezana

Evrobasket, 6. dan: Srbija protiv Turske za pol-poziciju, Nemci na 60+ protiv Britanaca
BBC News pre 40 minutajoš 64 povezane

Ministar: Školska godina počela regularno, cilj - odvojiti obrazovni sistem od politike
Beta pre 7 satijoš 35 povezanih

Kineski samit o bezbednosti: Da li je ova nedelja novi početak za antiamerički savez
BBC News pre 5 minutajoš 62 povezane

Turska rutinirala Estoniju, sa Srbijom za prvo mesto u grupi: Orlovi moraju da pobede oba meča do kraja! Velika očekivanja nikad nisu dobra: Kari nikad iskreniji!
Hot sport pre 15 minutajoš 120 povezanih