Povezane vesti
Oglasio se profesor kome je napadač šipkom probo butinu: Prišao mi je s leđa i napao, samo sam ustao i javio se tetkici
Kurir 23.10.2020
Profesor Dragan Miladinović, koji je juče napadnut na stepeništu ispred glavnog ulaza u školi u Boru, kazao je da ga je napadač napao s leđa i da nije video o kome se radi. Na snimku koji je zabeležen sigurnosnim kamerama se vidi da, dok se on… »
"Nisam video ko me je napao, prišao mi je s leđa": Nastavnik kog je ispred škole šipkom udario mladić zadržan u bolnici…
Blic 23.10.2020
Dragan Miladinović (58), profesor fizičkog vaspitanja u ekonomsko-trgovačkoj školi u Boru, napadnut je juče rano ujutru na stepeništu ispred glavnog ulaza u školu. I dok borska policija intenzivno traga za napadačem koji je juče ujutru oko 7… »
Vesti dana »

Akademski plenum: "Predsednik Srbije izvršio uticaj na puštanje nasilnika na slobodu"
Radio 021 pre 1 satjoš 26 povezanih

Manojlović: Napad na profesorku Pravnog fakulteta je odraz politike koja nipodaštava visoko obrazova
Beta pre 30 minutajoš 24 povezane

Suspendovan policajac koji je priveo osobu koja je bacala farbu na Beogradski sindikat
Radio 021 pre 50 minutajoš 14 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 3 satajoš 15 povezanih

Studentu koji je napao profesorku i portira na Pravnom fakultetu određeno zadržavanje
RTV pre 1 satjoš 59 povezanih