Повезане вести

Чешки министар здравља губи функцију јер је кршио санитарне мере

Слободна Европа 23.10.2020
Чешки премијер Андреј Бабиш изјавио је у петак да ће отпустити министра здравља Романа Примулу уколико сам не поднесе оставку јер је одржао састанак у ресторану иако су такви угоститељски објекти затворени у склопу мера за… »

Политика 23.10.2020
ПРАГ – Чешки премијер Андреј Бабиш затражио је данас од министра здравља Романа Примуле да сам поднесе оставку или ће бити смењен зато што је у јеку епидемије ковида-19 кршио санитарне мере – није носио заштитну маску и… »
Осрамоћени чешки министар на удару премијера и јавности

Осрамоћени чешки министар на удару премијера и јавности

Нова 23.10.2020
Чешки министар здравља Роман Примула, који ових недеља критикује своје сународнике да се због њихове недисциплине епидемија ковид-19 отргла контроли, снимљен је како излази из ресторана који је морао одавно да буде затворен и… »
Бабиш затражио да министар здравља сам поднесе оставку или ће бити смењен

Бабиш затражио да министар здравља сам поднесе оставку или ће бити смењен

Н1 Инфо 23.10.2020
Чешки премијер Андреј Бабиш затражио је од министра здравља Романа Примуле да сам поднесе оставку или ће бити смењен зато што је у јеку епидемије ковид-19 кршио санитарне мере - није носио заштитну маску и снимљен је на… »
Чешки министар здравља кршио мере, остаје без функције

Чешки министар здравља кршио мере, остаје без функције

Нова 23.10.2020
Чешки премијер Андреј Бабиш затражио је данас од министра здравља Романа Примуле да сам поднесе оставку или ће бити смењен зато што је у јеку епидемије ковид-19 кршио санитарне мере - није носио заштитну маску и снимљен је на… »
Чешки министар здравља снимљен у ресторану како крши санитарне мере

Чешки министар здравља снимљен у ресторану како крши санитарне мере

Н1 Инфо 23.10.2020
Чешки министар здравља Роман Примула, који ових недеља грди Чехе да се због њихове недисциплине епидемија ковид-19 отргла контроли, снимљен је како излази из ресторана који је морао одавно да буде затворен и то без заштитне… »

Вести дана »