Повезане вести
Типса се разишао са Крајиновићем
Моззарт спорт 23.10.2020
Сарадња прекинута након годину више-мање успешних дана. Јанко Типсаревић више није тренер нашем трећем рекету, Филипу Крајиновићу, а сарадња некадашњег и садашњег репрезентативца Србије потрајала је годину дана. У том… »
После годину дана: Растали се Типсаревић и Крајиновић
Н1 Инфо 23.10.2020
Јанко Типсаревић и Филип Крајиновић одлучили су да, после годину дана заједничког рада, окончају сарадњу. Типсаревић се као тренер прикључио Крајиновићевом тиму у децембру прошле године. "После годину дана сарадње, Филип… »
Типсаревић и Крајиновић завршили сарадњу
Дневник 23.10.2020
БЕОГРАД: Јанко Типсаревић није више тренер Филипа Крајиновића, саопштено је данас. "Након године заједничког рада, Филип Крајиновић и ја смо донели одлуку да завршимо нашу сарадњу. Било је то сјајно искуство, где сам много… »
Типсаревић: Филип и ја смо донели одлуку…
Нова 23.10.2020
Јанко Типсаревић, прослављени српски тенисер и садашњи тренер, објавио је прекид сарадње са Филипом Крајиновићем. Јанко и Филип су сарадњу почели почетком нове сезоне, а Типсаревић се уједно бавио и својом тениском… »
Крај сарадње! Иако је недавно победио и Доминика Тима "уз Јанков рецепт", Филипу Крајиновићу Типсаревић више није тренер!
Спортал блиц 23.10.2020
Не тако давно, наш репрезентативац је имао само једну победу над играчима који су у том тренутку у Топ 10 АТП листе, али и поред тога што је успео да направи подвиг - уследио је растанак са тренером. Филип на недавном Синсинати… »
Вести дана »
Новогодишња Звезда је поново евролигашка зверка, црвено-бели убедљиви у Истанбулу (ВИДЕО)
Данас пре 4 сатијош 3 повезане
Финска полиција ухапсила два члана теретног брода: Сумња се да су умешани у оштећење подводног кабла
Курир пре 18 минутајош 1 повезана
Две трагедије спречене за длаку: Мушкарац скочио са Панчевца, за њим кренула и жена
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана