Povezane vesti
"Mogla sam da mu oduzmem dete": Maja Marinković zadaje poslednji udarac Janjušu, ovo je taktika
Blic 23.10.2020
Maja Marinković otkriva da je spremna za povratak u „Zadrugu“. Kaže da će ovog puta govoriti samo istinu, jer je zbog bivšeg partnera Marka Janjuševića Janjuša, kako tvrdi, morala da laže. - Lagala sam zbog Janjuša i gorko se kajem. Skrivala sam našu… »
Spremna da napravi haos: Maja Marinković sitno broji do ulaska u Zadrugu, a već je raspalila po ukućanima!
Mondo 23.10.2020
Ušao Janjuš, stiže i ona! Ušao Janjuš, stiže i ona! Maja Marinković otkrila je da je spremna za ulazak u četvrtu sezonu rijalitija Zadruga, ali i dodala da će ovoga puta gvooriti samo istinu, jer je u prošloj sezoni zbog bivšeg dečka Marka Janajuševića… »
Vesti dana »
Protest ispred Policijske uprave za grad Beograd zbog hapšenja studenta, blokiran saobraćaj
Serbian News Media pre 22 minutajoš 12 povezanih
Student iz Novog Pazara: U snimljenom razgovoru nema ništa sumnjivo, ne želimo zlo predsedniku - već izbore gde ćemo ga pobediti
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih
Buran početak aprila u regionu, od hladnog i kišovitog do pravog letnjeg vremena: Ovaj grad će biti najtopliji
Mondo pre 5 satijoš 24 povezane
Rat na Bliskom istoku: UAE na udaru; ubijeno 15 pripadnika Hezbolaha; Saudijska Arabija oborila 6 dronova (foto/video)
Večernje novosti pre 2 minutajoš 30 povezanih