Повезане вести
Претио је да ће нас све запалити: Станари зграде која је изгорела у Бачу, сумњају да је комшија подметнуо пожар (видео)
Вечерње новости 23.10.2020
ВАТРЕНА стихија, која је данас у раним јутарњим сатима захватила стамбену зграду у насељу Економија 1 у Бачу, "прогутала" је 20 станова и породице са децом, које су ту живеле, оставила без крова над главом. Права је срећа што у… »
"Претио је да ће нас све: Запалити!" Станари зграде која је јутрос изгорела у пожару сумњају да је ватрену стихију подметнуо…
Блиц 23.10.2020
"Пробудила ме бука, као да су се зидови рушили. Требало је да ускоро кренем на посао, а бука је долазила из стана изнад мене. Само сам успела да узмем документа и излетела сам напоље. Било је језиво", каже за "Блиц" Аница Шипек… »
Ватра у Бачу избила у стану из кога су претили пожаром
Нова 23.10.2020
У пожару који је избио јутрос у згради у Бачу није било повређених, а према првим резултатима истраге, сумња се да га је изазвао људски фактор. Према тврдњама станара зграде која је горела у пламену, пожар је избио у стану… »
Вести дана »
Срушио свој бивши клуб! Огласио се Његош Петровић након победе над Звездом!
Курир пре 4 минутајош 110 повезаних
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 2 сатајош 51 повезана