Povezane vesti
Nadežda udarila kontru Tomi, javno se obratila ovom muškarcu: "Volim te i jedva čekam da se vidimo!"
Blic 23.10.2020
Nadežda Biljić prolazi kroz težak period, budući da je njen partner Toma Panić, sa kojim ima sina Longa, prevario sa Paulom Hublin u "Zadruzi 4". Vladimir Tomović u "Zadruzi 4" istakao je da ne podržava Tomino ponašanje, a sada se oglasila i… »
Nadežda udarila kontru tomi! Biljićeva se obratila Panićevom cimeru, a njene reči će sve iznenaditi: Jedva čekam kraj da…
Kurir 23.10.2020
Vladimir Tomović osudio je ponašanje Tome Panića zbog odnosa sa Paulom Hublin. "Ja sam sa Nadeždom ovde proveo lepe trenutke. Mene samo zanima gde je Toma koji je rekao da je Nadežda njegova žena, kraljica? Ne može ona tako da govori o majci tvog… »
Vesti dana »
Arakči najavio mogućnost početka pregovora Irana i Evrope; IDF: Izvršeni udari na grad Tir
RTS pre 28 minutajoš 6 povezanih
Vučić i Mali doneli pljeskavice radnicima treće smene na gradilištu EXPO (VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Putin i Kim jačaju savez: Oružje Severne Koreje pristiže u Rusiju u velikim količinama!
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih
Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu je bezbedan za saobraćaj
Danas pre 7 satijoš 1 povezana