Povezane vesti
Kratki film „Kada sam kod kuće“ Ivane Todorović osvojio dve nagrade na festivalu u Los Anđelesu
Danas 23.10.2020
Kratki igrani film „Kada” rediteljke Ivane Todorović osvojio je dve međunarodne nagrade, Best Woman Film i Bronzanu nagradu za najboljeg studenta reditelja u sklopu Nagrada za nezavisna kratkometražna ostvarenja ( Independent Shorts Awards ) u Los… »
Ivani Todorović dve nagrade u Holivudu
Nova 23.10.2020
Kratki igrani film "Kada sam kod kuće" rediteljke Ivane Todorović osvojio je dve nagrade na upravo završenom festivalu "Independent Shorts Awards" za nezavisna kratkometražna ostvarenja u Los Anđelesu. Autorka je osvojila Bronzanu nagradu za najboljeg… »
Vesti dana »
Postizborna neizvesnost u Kuli: Jedan mandat deli vlast i opoziciju, studentska lista najavljuje moguće podnošenje krivičnih prijava (VIDEO)
Insajder pre 13 minutajoš 37 povezanih
Rat na Bliskom istoku: Rubio - Vojni ciljevi biće postignuti za par nedelja; Tramp pregovara sa Iranom; Sve više ubijene dece (foto/video)
Večernje novosti pre 8 minutajoš 58 povezanih
NDNV: Zahtevamo hitnu reakciju nadležnih zbog brutalnog napada na studenta i novinara Lazara Dinića
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 21 povezana
Španija zatvorila vazdušni prostor za američke avione, Tramp preti zauzimanjem ostrva Karg
BBC News pre 4 satijoš 23 povezane
Vučić odgovorio Milanoviću: Važnije mi je da odem u Jasenovac nego na skup Brdo-Brioni
Dnevnik pre 1 satjoš 20 povezanih