Повезане вести

Марина Висковић: Тачно је, оперисана сам

Марина Висковић: Тачно је, оперисана сам

Нова 23.10.2020
Певачица Марина Висковић огласила се на свом Инстаграм профилу након, навода појединих медија, да је оперисала тумор на дојци. Марина је потврдила вест да је оперисана, те открила како се тренутно осећа. – Изашла је вест да сам… »
Марина Висковић оперисала тумор дојке, сад се огласила: Шаљем вам љубав (ФОТО)

Марина Висковић оперисала тумор дојке, сад се огласила: Шаљем вам љубав (ФОТО)

Вести онлине 23.10.2020
Марина Висковић недавно је оперисала тумор на дојци, а од хируршког захвата се успешно опоравља. Она до сада није причала о свом здравственом проблему, а у питању је бенигни тумор, који јој је одстрањен. Будући да је добила… »
Драма српске певачице: Марина Висковић оперисала тумор на дојци - опоравља се, а већ заказала наступ!

Драма српске певачице: Марина Висковић оперисала тумор на дојци - опоравља се, а већ заказала наступ!

Мондо 23.10.2020
Успешно се опоравила. Успешно се опоравила Певачица Марина Висковић је недавно оперисала тумор на дојци. Марина није јавно говорила о операцији, али је сада открила да је све прошло у најбољем реду, као и да је у питању био… »
Марина Висковић оперисала тумор на дојци? Малаксала од анестетика, све је крила

Марина Висковић оперисала тумор на дојци? Малаксала од анестетика, све је крила

Блиц 23.10.2020
Марина Висковић, певачица, наводно је недавно оперисала тумор на дојци, а о њеној операцији се ништа није знало, а сада се успешно оправља, преноси "Ексклузивно". Наиме, певачица је пре неколико дана имала операциони захват, а… »

Вести дана »