Povezane vesti

Ninković imao blagi potrez mozga, pušten na kućno lečenje

B92 24.10.2020
Nikola Ninković, nekadašnji fudbaler Partizana, pušten je na kućno lečenje nakon teškog udesa. Srpski fudbaler je u četvrtak imao udes u Hrvatskoj kada je automobilom udario u kamion. Tom prilikom Ninković je doživeo blaži potres mozga i na… »

Dobro je: Nikola Ninković na kućnom lečenju

Mozzart sport 24.10.2020
Srećom, nema težih oštećenja glave. Dobro je Nikola Ninković. Udes jeste bio stravičan, posledice su i te kako vidljive, ali najbitnija informacija glasi da je srpski fudbaler stabilno i da je pušten iz bolnice na kućno lečenje. Prilikom… »

Nikola Ninković optušten iz bolnice u Sisku

Sportski žurnal 24.10.2020
Na prijemu su lekari konstatovali blagi potres mozga, posekotinu na jeziku i polomljene prednje zube, verovatno od udarca nakon što se otvorio vazdušni jastuk. Fudbaler Nikola Ninković koji je imao tešku saobraćajnu nesreću u Hrvatskoj, pušten je… »

Nove vesti oko Džigija, kada vidimo fotografije... Dobro je!

Sportske.net 24.10.2020
Stižu pozitivne informacije. Srpski fudbaler Nikola Ninković doživeo je juče tešku saobraćajnu nesreću, ali danas stižu dobre vesti. Kako je preneo Telegraf, njegov otac Branimir potvrdio je da je Nikola pušten na kućno lečenje i da je stigao u… »

Ninković pušten na kućno lečenje: Nikola zadobio potres mozga, polomio zube...

Večernje novosti 24.10.2020
Nikola Ninković otpušten na kućno lečenje. Bivši fudbaler Partizana juče oko 16 časova doživeo je tešku saobraćajnu nesreću na putu ka Zagrebu nakon što se "zakucao" u nepropisno parkirani kamion. Ninković je zbog teških povreda glave… »

Brat ga dovezao u Srbiju: Nikola Ninković napustio bolnicu u Hrvatskoj: "Hvala lekarima, na svu sreću nema teške povrede…

Blic sport 24.10.2020
Bivši fudbaler Partizana , aktuelni igrač Askolija, koji je otpušten je iz bolnice u Sisku. Na prijemu su lekari konstatovali blagi potres mozga, posekotinu na jeziku i polomljene prednje zube, verovatno od udarca nakon što se otvorio vazdušni… »

Jeziv prizor nakon sudara, Ninković izdeformisan: Fudbaleru u zavojima čak i uši, razbijeni zubi, isečena brada...

Blic sport 24.10.2020
Srpski fudbaler imao je nakon koje je hospitalizovan, a ubrzo je objavljena i njegova fotografija. Igrač Askolija je bio na putu ka Italiji kada se u Hrvatskoj sudario sa kamionom i totalno uništio svoje vozilo. Prebačen je u bolnicu, a potom i vraćen… »

Bivši igrač Partizana otpušten iz bolnice u Sisku

Nova 24.10.2020
Nekadašnji fudbaler Partizana Nikola Ninković, koji je imao tešku saobraćajnu nesreću u Hrvatskoj, u dobrom je stanju i nije pretrpeo teže povrede. Kako prenose pojedini beogradski mediji, Ninković je i otpušten večeras iz bolnice u Sisku… »

Stravična scena u Hrvatskoj: Nikola Ninković imao saobraćajnu nesreću - fudbaler u bolnici nakon što se zabio u kamion

Blic sport 23.10.2020
Srpski fudbaler imao je udes na putu Lipljovani prema Zagrebu. Prema nezvaničnim informacijama došlo je do sudara sa drugim vozilom i još uvek nije poznato šta je bio uzrok. Policija se brzo pojavila i obavila alkotest koji je imao negativan rezultat… »

Zakucao se u kamion: Fudbaler Nikola Ninković imao saobraćajnu nesreću

Večernje novosti 23.10.2020
FUDBALER Nikola Ninković imao je stravičan udes večeras na putu Lipljovani prema Zagrebu. Prema nezvaničnim informacijama, došlo je do sudara sa drugim vozilom. Ustanovljeno je da nije imao alkohola u krvi, kao ni vozač drugog vozila. Kamion je stao… »

Stravičan udes: Pogledajte fotografiju sa mesta nesreće u kojoj je učestvovao Nikola Ninković (foto)

Večernje novosti 23.10.2020
FUDBALER Nikola Ninković imao je tešku saobraćajn nesreću u Hrvatskoj, prenose italijanski mediji. Prema policijskoj rekonstrukciji nesreće, igrač je udario u kamion tokom preticanja. Ninković je hospitalizovan u bolnici u Sisku, sa povredama… »

Ninković u sisačkoj bolnici: Evo u kakvom je stanju poznati fudbaler posle stravične saobraćajke

Večernje novosti 23.10.2020
FUDBALER Nikola Ninković imao je tešku saobraćajn nesreću u Hrvatskoj, prenose italijanski mediji. Prema policijskoj rekonstrukciji nesreće, igrač je udario u kamion tokom preticanja. Ninković je hospitalizovan u bolnici u Sisku, sa povredama… »

Vesti dana »