Повезане вести

Туга у породици Ђоковић: Јелена се дирљивим речима опростила од деде

Туга у породици Ђоковић: Јелена се дирљивим речима опростила од деде

Мондо 24.10.2020
Супруга српског тенисера у емотивном посту писала о Љигу и њеној улози унуке. Супруга српског тенисера у емотивном посту писала о Љигу и њеној улози унуке Деда Јелене Ђоковић, Милосав Радисављевић Лоса преминуо је у 82… »
Дирљиво: Огласила се Јелена Ђоковић поводом смрти свог деке

Дирљиво: Огласила се Јелена Ђоковић поводом смрти свог деке

Нова 24.10.2020
Јелена Ђоковић, супруга најбољег српског тенисера Новака Ђоковића, недавно је остала без свог деке, који је преминуо у 82. години живота. Он је сахрањен на сеоском гробљу у Велишевцу, поред Љига, а на вечни починак су га… »
Јелена Ђоковић објавила фотографију из љига и: опростила се од деде заувек: "Испратила сам још једну душу..."

Јелена Ђоковић објавила фотографију из љига и: опростила се од деде заувек: "Испратила сам још једну душу..."

Блиц 24.10.2020
Деда Јелене Ђоковић, Милосав Радисављевић Лоса преминуо је у 82. години живота, а супруга најбољег тенисера објавила је фотографију и опростила се емотивним речима. - Стаза мог детињства, мојих шетњи, слатких сањарења и… »
"Још једну дивну душу сам испратила на пут вечности": Јелена Ђоковић се дирљиво опростила од деде

"Још једну дивну душу сам испратила на пут вечности": Јелена Ђоковић се дирљиво опростила од деде

Телеграф 24.10.2020
Новакова супруга се присетила детињства у Љигу. Супруга најбољег тенисера света Јелена Ђоковић дирљивим речима се опростила од деде Милосава који је преминуо у петак у 82. години. - Стаза мог детињства, мојих с̌етњи… »
Одлазак деде Јелене Ђоковић: Милосав Радисављевић испраћен на вечни починак

Одлазак деде Јелене Ђоковић: Милосав Радисављевић испраћен на вечни починак

Вечерње новости 23.10.2020
ДЕДА Јелене Ђоковић, Милосав Радисављевић Лоса преминуо је у 82. години живота и сахрањен је данас на сеоском гробљу у Велишевцу поред Љига. На вечни починак су га испратили породица, родбина и пријатељи, као и унука Јелена… »

Вести дана »