Повезане вести
Туга у породици Ђоковић: Јелена се дирљивим речима опростила од деде
Мондо 24.10.2020
Супруга српског тенисера у емотивном посту писала о Љигу и њеној улози унуке. Супруга српског тенисера у емотивном посту писала о Љигу и њеној улози унуке Деда Јелене Ђоковић, Милосав Радисављевић Лоса преминуо је у 82… »
Дирљиво: Огласила се Јелена Ђоковић поводом смрти свог деке
Нова 24.10.2020
Јелена Ђоковић, супруга најбољег српског тенисера Новака Ђоковића, недавно је остала без свог деке, који је преминуо у 82. години живота. Он је сахрањен на сеоском гробљу у Велишевцу, поред Љига, а на вечни починак су га… »
Јелена Ђоковић објавила фотографију из љига и: опростила се од деде заувек: "Испратила сам још једну душу..."
Блиц 24.10.2020
Деда Јелене Ђоковић, Милосав Радисављевић Лоса преминуо је у 82. години живота, а супруга најбољег тенисера објавила је фотографију и опростила се емотивним речима. - Стаза мог детињства, мојих шетњи, слатких сањарења и… »
"Још једну дивну душу сам испратила на пут вечности": Јелена Ђоковић се дирљиво опростила од деде
Телеграф 24.10.2020
Новакова супруга се присетила детињства у Љигу. Супруга најбољег тенисера света Јелена Ђоковић дирљивим речима се опростила од деде Милосава који је преминуо у петак у 82. години. - Стаза мог детињства, мојих с̌етњи… »
Одлазак деде Јелене Ђоковић: Милосав Радисављевић испраћен на вечни починак
Вечерње новости 23.10.2020
ДЕДА Јелене Ђоковић, Милосав Радисављевић Лоса преминуо је у 82. години живота и сахрањен је данас на сеоском гробљу у Велишевцу поред Љига. На вечни починак су га испратили породица, родбина и пријатељи, као и унука Јелена… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана