Povezane vesti

Porastao broj mrtvih vojnika u Nagorno Karbahu

B92 24.10.2020
Jerevan -- Ministarstvo odbrane samoproglašene republike Nagorno Karabah objavilo je da je broj jermenskih vojnika stradalih u ratu porastao u poslednja 24 sata za 36. Kako navode, taj broj sada iznosi ukupno 936. Agencija Interfaks izveštava da je… »

Nove borbe u Nagorno-Karabahu, do sada stradalo 936 jermenskih vojnika

RTV 24.10.2020
BAKU/MOSKVA/VAŠINGTON/JEREVAN - U Nagorno-Karabahu su izbili novi sukobi između Azerbejdžana i jermenskih oružanih snaga, dan nakon što su u Vašingtonu održani razgovori u pokušaju da se okonča konflit u tom regionu Azerbejdžana s većinskim… »

Tuga kakva se ne pamti, brojke da se naježiš: Jermenske majke plaču za palim herojima!

Pravda 24.10.2020
Ministarstvo odbrane samoproglašene republike Nagorno Karabah saopštilo je danas da je broj jermenskih vojnika stradalih u dosadašnjem toku konflikta, koji je započet 27. septembra u toj oblasti, porastao u poslednja 24 sata za 36 i da sada iznosi… »

U Nagorno-Karbahu do sada stradalo 936 jermenskih vojnika

RTS 24.10.2020
Ministarstvo odbrane samoproglašene republike Nagorno Karabah saopštilo je da je broj jermenskih vojnika stradalih u dosadašnjem toku konflikta, koji je započet 27. septembra u toj oblasti, porastao u poslednja 24 sata za 36 i da sada iznosi ukupno… »

Baku: Umro Rus ranjen u Gandži

B92 24.10.2020
Baku -- Kancelarija azerbejdžanskog državnog tužioca objavila je da je urmo ruski državljanin ranjen u raketnom napadu na drugi po veličini grad u toj zemlji, Gandžu. On je preminuo pre nedelju dana. "Državljanin Ruske Federacjie koji je ranjen u… »

Ni Amerika ne može da zaustavi konflikt: Nove borbe na Kavkazu, Baku tvrdi da je osvojio delove teritorije, Jerevan negira

Blic 24.10.2020
Novi sukobi između Azerbejdžana i jermenskih snaga oko Nagorno-Karabaha izbili su samo dan nakon razgovora u Vašingtonu. Azerbejdžansko Ministarstvo odbrane saopštilo je da su u toku borbe u i oko Nagorno-Karabaha. Lokalni zvaničnici optužili su… »

Novi sukobi u Nagorno-Karabahu, dan nakon razgovora u Washingtonu

Slobodna Evropa 24.10.2020
Novi sukobi između Azerbejdžana i jermenskih snaga oko Nagorno-Karabaha izbili su samo dan nakon razgovora u Washingtonu, javio je Reuters. Azerbejdžansko Ministarstvo odbrane saopštilo je da su u toku borbe u i oko Nagorno-Karabaha. Lokalni… »

Jermeni zarobili AZERBEJDžANSKOG vojnika: Progovorio o stranim plaćenicima u ratu na Kavkazu (video)

Pravda 24.10.2020
Azerbejdžanski ratni zarobljenik priznao je da se protiv Jermena, pored jedinica azerbejdžanske vojske, bore i strani borci koji govore druge jezike. Takođe, on je govorio o tome koliko je brižna prema njemu bila jermenska strana. Oružani sukobi… »

Novi sukobi na Kavkazu: Baku i Jerevan ponovo "zakuvavaju" VIDEO

B92 24.10.2020
U Nagorno-Karabahu su izbili novi sukobi između Azerbejdžana i jermenskih oružanih snaga. Do njih je došlo samo dan nakon što su u Vašingtonu održani razgovori u pokušaju da se okonča konflit u tom regionu Azerbejdžana s većinskim jermenskim… »

Jermenski narod u zbegu: Ministar saopštio tužne vesti

Večernje novosti 24.10.2020
MINISTAR spoljnih poslova Jermenije, Zohrab Mnatsakanijan izjavio je da je zbog napada Azerbejdžana na Nagorno-Karabah, 90 hiljada ljudi napustilo svoje domove. Mnatsakanijan je prethodno u Vašingtonu učestvovao na sastanku sa američkim državnim… »

Jermeni zarobili AZERBEJDžANSKOG vojnika: Progovorio o stranim plaćenicima u ratu na Kavkazu (video)

Večernje novosti 24.10.2020
AZERBEJDžANSKI ratni zarobljenik priznao je da se protiv Jermena, pored jedinica azerbejdžanske vojske, bore i strani borci koji govore druge jezike. Takođe, on je govorio o tome koliko je brižna prema njemu bila jermenska strana. Oružani sukobi… »

Stejt departmment o Nagorno-karabahu: Oglasio se Pompeo

Pravda 24.10.2020
Američki državni sekretar Majk Pompeo saopštio je juče na Tviteru da je tokom odvojenih sastanaka sa šefovima diplomatija Jermenije i Azerbejdžana, Zohrabom Mnatsakanianom i Džejhunom Bajramovim, razgovarao o ključnim koracima za prekid nasilja u… »

Pompeo: Azerbejdžan i Jermenija da se vrate pregovorima

Blic 24.10.2020
Američki državni sekretar Majk Pompeo saopštio je danas na Tviteru da je tokom odvojenih sastanaka sa šefovima diplomatija Jermenije i Azerbejdžana, Zohrabom Mnatsakanianom i Džejhunom Bajramovim, razgovarao o ključnim koracima za prekid nasilja u… »

Pompeo o ratu u karabahu: Azerbejdžan i Jermenija da se vrate pregovorima

Večernje novosti 23.10.2020
AMERIČKI državni sekretar Majk Pompeo saopštio je danas na Tviteru da je tokom odvojenih sastanaka sa šefovima diplomatija Jermenije i Azerbejdžana, Zohrabom Mnatsakanianom i Džejhunom Bajramovim, razgovarao o ključnim koracima za prekid nasilja u… »

Vesti dana »