Повезане вести
Доналд Трамп гласао на изборима; Свој глас искористило већ 53 милиона Американаца
РТВ 24.10.2020
ВАШИНГТОН - Амерички председник Доналд Трамп гласао је јутрос у библиотеци на Западном Палм Бичу, у држави Флорида, а по изласку са бирачког места новинарима је рекао: "Гласао сам за момка који се зове Трамп". Вест Палм Бич… »
Трамп гласао на изборима за председника САД
Политика 24.10.2020
ВАШИНГТОН - Амерички председник Доналд Трамп објавио је да је данас гласао на председничким изборима. „Управо сам гласао и велика ми је част”, написао је Трамп на свом Твитер налогу. „Америчка економија је одлична и спремна да… »
Трампова скривена снага: Све говори да ће изгубити изборе, многи су га отписали, али би лако могао да се последњи смеје
Блиц 23.10.2020
Ако амерички председник Доналд Трамп изгуби реизбор 3. новембра, што се чини све извесније, један од главних криваца биће крах његове подршке међу старијим белцима без факултетске дипломе. Међутим, многи у предизборним анализама… »
Вести дана »
Најновије упозорење РХМЗ-а: Опасна појава захватила већи део Србије, овде време може бити опасно
Мондо пре 22 минутајош 8 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Кремљ: Русија жели мир у Украјини, а не примирје; Медији: Погођен танкер руске флоте у сенци "Дашан"
РТВ пре 1 сатјош 8 повезаних
Шта би тинејџери радили да се укину друштвене мреже у Србији
Јужне вести пре 22 минутајош 4 повезане