Povezane vesti
Donald Tramp glasao na izborima; Svoj glas iskoristilo već 53 miliona Amerikanaca
RTV 24.10.2020
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp glasao je jutros u biblioteci na Zapadnom Palm Biču, u državi Florida, a po izlasku sa biračkog mesta novinarima je rekao: "Glasao sam za momka koji se zove Tramp". Vest Palm Bič nalazi se nedaleko od… »
Tramp glasao na izborima za predsednika SAD
Politika 24.10.2020
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp objavio je da je danas glasao na predsedničkim izborima. „Upravo sam glasao i velika mi je čast”, napisao je Tramp na svom Tviter nalogu. „Američka ekonomija je odlična i spremna da obori novi rekord, najbolji… »
Trampova skrivena snaga: Sve govori da će izgubiti izbore, mnogi su ga otpisali, ali bi lako mogao da se poslednji smeje
Blic 23.10.2020
Ako američki predsednik Donald Tramp izgubi reizbor 3. novembra, što se čini sve izvesnije, jedan od glavnih krivaca biće krah njegove podrške među starijim belcima bez fakultetske diplome. Međutim, mnogi u predizbornim analizama previđaju jednu od… »
Vesti dana »

uživo RAT U UKRAJINI Ruska PVO oborila 46 ukrajinskih dronova tokom noći iznad teritorije Rusije
Euronews pre 14 minutajoš 16 povezanih

Dačić: Jedan policajac povređen, 18 demonstranata uhapšeno u sinoćnim neredima
Sputnik pre 1 satjoš 7 povezanih

Gori Crna Gora: Kritično kod Podgorice; Strahuje se od širenja vatre
B92 pre 59 minutajoš 6 povezanih

Princ Filip odbio da položi venac sa članovima SNS-a na Oplencu, pa Petrašnović napisao da je „izdanak britanske krune“
Glas Šumadije pre 24 minutajoš 1 povezana