Povezane vesti
Poslanici raspravljali o novim ministarstvima, novi predsednik gotovo neprimetan
N1 Info 24.10.2020
Hitno, odmah po konstituisanju parlamenta, poslanici su upisali radnu subotu u svojevrsnoj trci s vremenom oko formiranja nove Vlade. Raspravljalo se o širenju izvršne vlasti za još tri ministarstva, o porodici i demografiji, ljudskim, manjinskim pravima… »
Skupština završila rad, o izboru vlade u sredu?
Dnevnik 24.10.2020
BEOGRAD: Sledeće nedelje poslanike očekuje najvažnija stvar, a to je izbor Vlade Srbije i ta sednica trebalo bi da bude održana u sredu, rekao je danas predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, na sednici na kojoj je završena načelna rasprava o Predlogu… »
Sutra će biti poznata imena ministara, kakav je stav poslanika o novim resorima
RTS 24.10.2020
Nova Vlada imaće tri nova ministarstva predviđeno je Predlogom zakona o ministarstvima koji je na poslaničkoj raspravi. Novi resori su - za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, za brigu o porodici i demografiju i za brigu o selu. Glasanje je u… »
Dačić: Nije u mojoj prirodi da budem protokolarni predsednik
Pravda 24.10.2020
Izbor na mesto predsednika parlamenta je rezultat viđenja predsednika Aleksandra Vučija neke moje uloge kao šefa druge partije po snazi, a ljudi moraju da shvate da funkcija ne čini čoveka, nego čovek čini tu funkciju, izjavio je danas novi predsednik… »
Dačić: Nije u mojoj prirodi da budem protokolarni predsednik
Blic 24.10.2020
Izbor na mesto predsednika parlamenta je rezultat viđenja predsednika Aleksandra Vučića neke moje uloge kao šefa druge partije po snazi, a ljudi moraju da shvate da funkcija ne čini čoveka, nego čovek čini tu funkciju, izjavio je danas novi predsednik… »
Dačić: Nisam željan izvršne vlasti
Nova 24.10.2020
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić kazao je da je u svojoj političkoj karijeri obavljao više ministarskih funkcija, kao i da je po dužini mandata ministra spoljnih poslova na četvrtom mestu u istoriji Srbije, zbog čega navodi da "nije željan izvršne… »
Dačić: Nisam željan izvršne vlasti
N1 Info 24.10.2020
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić kazao je da je u svojoj političkoj karijeri obavljao više ministarskih funkcija, kao i da je po dužini mandata ministra spoljnih poslova na četvrtom mestu u istoriji Srbije, zbog čega navodi da "nije željan izvršne… »
Vesti dana »

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 48 povezanih

Zaštitnik građana danas razgovara sa osumnjičenima za napad na Kobre
Radio 021 pre 1 satjoš 42 povezane

Radar: Italijanski IT stručnjak bio među zatočenicima JZO u garaži Vlade kada je Nikolini prećeno silovanjem
N1 Info pre 3 satajoš 4 povezane

Ana Brnabić tvrdi da je nadstrešnica „srušena kao početak obojene revolucije“
Vreme pre 1 satjoš 22 povezane