Povezane vesti
Lazanski otkriva: Ko ima veće šanse za pobedu - Azerbejdžan ili Jermenija? (video)
Pravda 24.10.2020
Ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski objasnio je da je otvaranje kancelarije ruskog Ministarstva odbrane u našoj zemlji deo vojno – tehničke saradnje. - Mi imamo krupne borbene sisteme sovjetskog i ruskog porekla i naravno da se postavila potreba… »
Lazanski otkriva: Ko ima veće šanse za pobedu - Azerbejdžan ili Jermenija?
Večernje novosti 24.10.2020
AMBASADOR Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski objasnio je da je otvaranje kancelarije ruskog Ministarstva odbrane u našoj zemlji deo vojno – tehničke saradnje. - Mi imamo krupne borbene sisteme sovjetskog i ruskog porekla i naravno da se postavila potreba… »
Lazanski otkriva ko ima veću šansu! Da li iz krvavog sukoba kao pobednik izlazi Jermenija ili Azerbejdžan? (video)
Srbija danas 24.10.2020
Miroslav Lazanski, ambasador Srbije u Moskvi objasnio je da je otvaranje kancelarije ruskog Ministarstva odbrane u našoj zemlji deo vojno - tehničke saradnje. - Mi imamo krupne borbene sisteme sovjetskog i ruskog porekla i naravno da se postavila potreba… »
Vesti dana »

Prorektor DUNP za N1: Samo su nastavnici ispratili studente napolje, zar je zabranjeno nositi crno!?
N1 Info pre 3 satajoš 57 povezanih

Protest u Kraljevu protiv vlasnika privatnog obezbeđenja koje je nasilno izbacivalo studente DUMP-a
Glas Šumadije pre 6 minutajoš 35 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 3 satajoš 39 povezanih

RSD: BIA još pre 10 godina tajno nabavljala špijunske softvere među kojima i „Cellebrite“
Danas pre 4 sati

Student DUNP: Režimski batinaši nas vukli i gurali, kolegi povredili ruku
Glas Zaječara pre 2 satajoš 24 povezane