Povezane vesti
Lazanski otkriva: Ko ima veće šanse za pobedu - Azerbejdžan ili Jermenija? (video)
Pravda 24.10.2020
Ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski objasnio je da je otvaranje kancelarije ruskog Ministarstva odbrane u našoj zemlji deo vojno – tehničke saradnje. - Mi imamo krupne borbene sisteme sovjetskog i ruskog porekla i naravno da se postavila… »
Lazanski otkriva: Ko ima veće šanse za pobedu - Azerbejdžan ili Jermenija?
Večernje novosti 24.10.2020
AMBASADOR Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski objasnio je da je otvaranje kancelarije ruskog Ministarstva odbrane u našoj zemlji deo vojno – tehničke saradnje. - Mi imamo krupne borbene sisteme sovjetskog i ruskog porekla i naravno da se postavila… »
Lazanski otkriva ko ima veću šansu! Da li iz krvavog sukoba kao pobednik izlazi Jermenija ili Azerbejdžan? (video)
Srbija danas 24.10.2020
Miroslav Lazanski, ambasador Srbije u Moskvi objasnio je da je otvaranje kancelarije ruskog Ministarstva odbrane u našoj zemlji deo vojno - tehničke saradnje. - Mi imamo krupne borbene sisteme sovjetskog i ruskog porekla i naravno da se postavila… »
Vesti dana »
Đurić: Pokretanje strateškog dijaloga najveće dostignuće partnerstva SAD i Srbije
RTV pre 3 satajoš 45 povezanih
Vestbruk nije mogao da poveruje u ono što čuje o Jokiću: „Dođavola…“ VIDEO
Nova pre 5 satijoš 29 povezanih
Protest i blokada studenata i srednjoškolaca u Kragujevcu, u centralnoj Srbiji
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 18 povezanih
Udarac „floti u senci": Zašto su važne nove sankcije SAD protiv ruskog naftnog sektora
BBC News pre 2 satajoš 18 povezanih