Повезане вести
Лазански открива: Ко има веће шансе за победу - Азербејџан или Јерменија? (видео)
Правда 24.10.2020
Амбасадор Србије у Русији Мирослав Лазански објаснио је да је отварање канцеларије руског Министарства одбране у нашој земљи део војно – техничке сарадње. - Ми имамо крупне борбене системе совјетског и руског порекла и наравно… »
Лазански открива: Ко има веће шансе за победу - Азербејџан или Јерменија?
Вечерње новости 24.10.2020
АМБАСАДОР Србије у Русији Мирослав Лазански објаснио је да је отварање канцеларије руског Министарства одбране у нашој земљи део војно – техничке сарадње. - Ми имамо крупне борбене системе совјетског и руског порекла и наравно… »
Лазански открива ко има већу шансу! Да ли из крвавог сукоба као победник излази Јерменија или Азербејџан? (видео)
Србија данас 24.10.2020
Мирослав Лазански, амбасадор Србије у Москви објаснио је да је отварање канцеларије руског Министарства одбране у нашој земљи део војно - техничке сарадње. - Ми имамо крупне борбене системе совјетског и руског порекла и… »
Вести дана »

БЛОГ УЖИВО: Ужичани блокирали Златиборску магистралу: Петиција за ослобађање Богдана Јовичића
Нова пре 14 минутајош 43 повезане

Руске авионе пресрео НАТО, Естонија осудила 'дрски' упад у ваздушни простор
BBC News пре 49 минутајош 39 повезаних

БИА због војне параде позвала десетак студената на „пријатељски и необавезан разговор“
Време пре 7 сатијош 8 повезаних

„Шака јада блокадера”: Да ли је режим победио, или ће све експлодирати на јесен
Време пре 3 сатајош 46 повезаних