Повезане вести

Лазански открива: Ко има веће шансе за победу - Азербејџан или Јерменија? (видео)

Лазански открива: Ко има веће шансе за победу - Азербејџан или Јерменија? (видео)

Правда 24.10.2020
Амбасадор Србије у Русији Мирослав Лазански објаснио је да је отварање канцеларије руског Министарства одбране у нашој земљи део војно – техничке сарадње. - Ми имамо крупне борбене системе совјетског и руског порекла и наравно… »
Лазански открива: Ко има веће шансе за победу - Азербејџан или Јерменија?

Лазански открива: Ко има веће шансе за победу - Азербејџан или Јерменија?

Вечерње новости 24.10.2020
АМБАСАДОР Србије у Русији Мирослав Лазански објаснио је да је отварање канцеларије руског Министарства одбране у нашој земљи део војно – техничке сарадње. - Ми имамо крупне борбене системе совјетског и руског порекла и наравно… »
Лазански открива ко има већу шансу! Да ли из крвавог сукоба као победник излази Јерменија или Азербејџан? (видео)

Лазански открива ко има већу шансу! Да ли из крвавог сукоба као победник излази Јерменија или Азербејџан? (видео)

Србија данас 24.10.2020
Мирослав Лазански, амбасадор Србије у Москви објаснио је да је отварање канцеларије руског Министарства одбране у нашој земљи део војно - техничке сарадње. - Ми имамо крупне борбене системе совјетског и руског порекла и… »

Вести дана »