Повезане вести

Жестоке прозивке: Лидија Вукићевић брутално извређана на друштвеним мрежама! (ФОТО)

Жестоке прозивке: Лидија Вукићевић брутално извређана на друштвеним мрежама! (ФОТО)

Вести онлине 24.10.2020
Глумица Лидија Вукићевић већ дуже време је у жижи домаће јавности . И док је једни хвале на сва уста и диве се њеном изгледу и енергији у 58. години, други пак нису одушевљени њеним прилично провокативним и оскудним издањима… »
Последњи пут је била код фризера пре 15 година! Сада има косу која је дужа од ње, а на улици се сви окрећу за њом и не…

Последњи пут је била код фризера пре 15 година! Сада има косу која је дужа од ње, а на улици се сви окрећу за њом и не…

Курир 24.10.2020
Стефани Класен из Немачке, се није шишала петнаест година, сада има косу која је само два центиметра дужа од ње. Наиме, она је изјавила рекла је да је дугу косу увек повезивала са лепотом. "Чим сам постала пунолетна, одлучила… »
Лидијин изглед стално хвале, а овај пут је на мети жешћих критика: Зашто жена од 60 година мора то да носи?! Без стила! (фото)…

Лидијин изглед стално хвале, а овај пут је на мети жешћих критика: Зашто жена од 60 година мора то да носи?! Без стила! (фото)…

Курир 24.10.2020
Лидија Вукићевић често објављује своје фотографије на друштвеним мрежама због којих добила велики број похвала на рачун изгледа у шестој деценији, али се сада нашла и на мети критика. Наиме, на Твитеру су се нашла нимало… »
"Само дебеле жене говоре да сам премршава! Блокираћу их" Српску певачицу напали, она запретила

"Само дебеле жене говоре да сам премршава! Блокираћу их" Српску певачицу напали, она запретила

Блиц 24.10.2020
Певачица Катарина Живковић, која је ослабила десетак килограма, нашла се на мети критика због изгледа, те је и због тога на друштвеним мрежама блокирала особе које су јој упутиле негативне коментаре. "Не потресам се због тих… »

Вести дана »