Povezane vesti
Skupo ga je koštala šala za koju je mislio da će biti bezazlena: Čorba kažnjen vrtoglavom cifrom
Telegraf 24.10.2020
Zadrugari nisu znali o čemu se radi, dok im Milan nije objasnio. Reper Milan Janković Čorba kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 10.000 evra zbog kršenja pravila i narušavanja ugleda produkcije, zbog snimka koji je objavljen na njegovom Instagram… »
Zadrugar pobegao iz Bele kuće, otrčao iz Šimanovaca pa počeo da pravi haos po gradu!
Alo 24.10.2020
Odmah se oglasio na društvenim mrežama. Učesnik "Zadruge" Milan Janković Čorba šokirao je sve na Instagramu kada je na njegovom profilu objavljen objavio snimak na kom govori da je navodno pobegao iz rijalitija. "Sad sam izašao iz Zadruge samo da… »
Rijaliti učesnik šokirao: "Sad sam izašao iz Zadruge, samo da... pa se vraćam"
Telegraf 24.10.2020
Neko je očigledno želeo da se našali, ali mu to nije pošlo za rukom. Milan Janković Čorba trenutno boravi u Zadruzi 4, dok je na njegovom zvaničnom profilu na Instagramu objavljen video da je Čobra pobegao iz Zadruge. - Sad sam izašao iz Zadruge samo da… »
Vesti dana »

Stefan Janjić: Podnosimo žalbu na rešenje Opštinske izborne komisije Kosjerić Višem sudu u Užicu, reč je o skandaloznom kršenju izbornog prava
Glas Šumadije pre 6 satijoš 13 povezanih

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan: „Današnji program će biti malo iznenađenje, danas je dan za studente“
Nova pre 3 satajoš 20 povezanih

Trump: Iran i Izrael će postići dogovor, rat sam spriječio i na Kosovu
Al Jazeera pre 36 minutajoš 131 povezana