Повезане вести
Скупо га је коштала шала за коју је мислио да ће бити безазлена: Чорба кажњен вртоглавом цифром
Телеграф 24.10.2020
Задругари нису знали о чему се ради, док им Милан није објаснио. Репер Милан Јанковић Чорба кажњен је новчаном казном у износу од 10.000 евра због кршења правила и нарушавања угледа продукције, због снимка који је објављен на… »
Задругар побегао из Беле куће, отрчао из Шимановаца па почео да прави хаос по граду!
Ало 24.10.2020
Одмах се огласио на друштвеним мрежама. Учесник "Задруге" Милан Јанковић Чорба шокирао је све на Инстаграму када је на његовом профилу објављен објавио снимак на ком говори да је наводно побегао из ријалитија. "Сад сам изашао… »
Ријалити учесник шокирао: "Сад сам изашао из Задруге, само да... па се враћам"
Телеграф 24.10.2020
Неко је очигледно желео да се нашали, али му то није пошло за руком. Милан Јанковић Чорба тренутно борави у Задрузи 4, док је на његовом званичном профилу на Инстаграму објављен видео да је Чобра побегао из Задруге. - Сад сам… »
Вести дана »

И црногорска војска сутра на војној паради у Београду: Огласило се Министарство одбране Црне Горе, ево ко ће их представљати
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Прекршио правило! Амерички окружни судија одбацио Трампову тужбу против "Њујорк тајмса" због клевете
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана