Повезане вести

Боранин ухапшен због туче око маске и глумљења полицајца

Боранин ухапшен због туче око маске и глумљења полицајца

Нова 24.10.2020
Брзом реакцијом борске полиције пронађен је М. С. (37), за кога се сумња да је В. С. (64) вукао и ударио у потиљак у такозваном Парк музеју, јер није имао маску, притом се лажно представљајући као надлежно лице за проверу… »
Ухапшен силеџија из Бора: Насрнуо на човека у парку јер није носио маску!

Ухапшен силеџија из Бора: Насрнуо на човека у парку јер није носио маску!

Курир 24.10.2020
Припадници Полицијске управе у Бору пронашли су особу која се сумњичи да је физички напала човека у тзв Парк музеју у центру Бора јер није имао маску преко лица, притом се лажно представљајући као овлашћено лице које проверава… »
Човек нападнут у парку у Бору јер је био без маске

Човек нападнут у парку у Бору јер је био без маске

Н1 Инфо 24.10.2020
Полиција трага за нападачем који је у градском парку у Бору физички напао човека наводно, јер није користио заштитну маску. Нападач се претварао да је овлашћено лице које проверава поштовање епидемиолошких мера. Боранин В.С… »
Нападнут мушкарац у Бору јер није носио маску

Нападнут мушкарац у Бору јер није носио маску

Спутник 24.10.2020
У градском парку у Бору нападнут је мушкарац јер није носи заштитну маску. Полиција трага за нападачем који је побегао. Нападач се претварао да је овлашћено лице које проверава поштовање епидемиолошких мера, преноси портал… »
Човек нападнут у Бору јер је био без маске

Глас Зајечара 24.10.2020
Полиција трага за нападачем који је у градском парку у Бору физички напао човека наводно јер није користио заштитну маску. Нападач се претварао да је овлашћено лице које проверава поштовање епидемиолошких мера. Боранин В.С. (64)… »
"Шта је било, где ти је: Маска?" Боранин нападнут јер није имао заштиту на лицу, непознати младић га ударио и побегао (фото)

"Шта је било, где ти је: Маска?" Боранин нападнут јер није имао заштиту на лицу, непознати младић га ударио и побегао (фото)

Блиц 24.10.2020
Да непредвиђене ситуације могу да се десе скоро па свакодневно свима је познато али да вас неко нападне без икаквог разлога, притом и удари у главу, док мирно шетате парком, то нико од нас не очекује. Управо то се догодило у… »

Данас 24.10.2020
Полиција трага за нападачем који је у градском парку у Бору физички напао човека наводно јер није користио заштитну маску. Нападач се претварао да је овлашћено лице које проверава поштовање епидемиолошких мера. Боранин В.С. (64)… »
Боранин нападнут у парку због маске: Унео ми се у лице, ударио ме у потиљак песницом и изгребао ме

Боранин нападнут у парку због маске: Унео ми се у лице, ударио ме у потиљак песницом и изгребао ме

Телеграф 24.10.2020
Нападач је имао исцепане фармерице и тексас јакну, смеђу косу и био је необријан, стар око 30 година. Боранин В. С. (64) нападнут је током шетње са својим псом у центру града у тзв. парк музеју. Све се десило, према његовим… »

Вести дана »